all time favorite tas

Tover tas van All-time favourites

Ken je dat, je gaat de stad in, en wil gaan shoppen, eigenlijk wil je niet overal een tasje bijkopen en mee doen aan de plastic soup die er gecreeerd wordt met al die onodige plastic tassen, verpakkingen enz. Maar hoe neem je je aankopen dan mee? Los in je hand? Zelf mee gebrachte plastic tassen of shopper ? En wat dacht je van een dagje strand, je sleept je een breuk heen met allerlei tasjes met eten, handdoeken en zonnebrand. Ik heb de mode bewuste stylish oplossing.. de big shopper van All-time favourites!

Voor alle power vrouwen, working moms, kantoor tijgaaas, sport fanaten, shopaholics, feest beesten en nobody’s wives.. Yaaayyy.. In deze tas past je hele dag, wat zeg ik, je hele weekendje weg als het moet.. Je kan m zelfs als handbagage meenemen in het vliegtuig, gebruiken als mega boodschappen tas, sporttas noem het op, the possibilities are endless, dat wil jij toch ook?

all time favorite tas

Laatst ontving ik deze superstylisch tas van All-time favourites, een tovertas die je van een gewone maat shopper in een handomdraai omtovert tot een hele grote tas waar je je hele shop dag aankopen of een hele dag strand in kan meenemen. Ja, zelfs al ga je met vier man naar het strand, alles past erin. Deze super fijne shopper heb je in diverse prachtige prints en stoffen en kan je dus zelfs aanpassen aan je outfit. Zelf koos ik voor deze prachtige snake print tas en toilet tas.

Is die tas wel sterk genoeg? Dat was het eerste wat ik dacht ik toen ik deze uit de verpakking haalde. Niets is minder waar, heb deze beauty redelijk zwaar beladen, en dat ging helemaal prima, ja je moet m natuurlijk niet vol bakstenen gaan stoppen, je kan het overdrijven, maar een paar flessen drinken, flink wat eten en 6 handdoeken gingen er prima in. I love it. Ik denk dat zij en ik beste vriendjes kunnen worden, deze tovertas en ik.. ze heeft alles wat ik zoek in en tas, mooi, ruim, stylish en super sterk..Love at first sight, zeggen ze wel eens.. all time favourites snake, wil you marry me?

je kan ze allemaal hier bekijken en shoppen

All-time favourites

Mijn outfit ? Dit zomerse groene gebloemde print jurkje met trompet mouwtjes is van luchtig materiaal en van Smashed lemon, en zit super lekker.

mijn horloge en armband is van Daniel wellington en de oorbellen ne ketting zijn van Sif Jacobsen

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.