Testalize me

Een soa oplopen? Dat is sneller gebeurt dan je denkt..Met twee beginnende pubers in huis is dit helemaal nog niet ter sprake gelukkig, maar toch interessant om aandacht aan te besteden.

 

 

Het valt mij op dat men tegenwoordig slordiger omgaat met anticonceptie en het oplopen van soa’s. Waar we vroeger overal gewaarschuwd werden voor de gevaren van onbeschermde sex,  zie ik dit tegenwoordig een stuk minder vaak onder de aandacht komen. Het lijkt mij toch best goed om onze kinderen in de pubertijd goed voor te lichten en te voorkomen dat ze  een soa oplopen en zwanger raken door ombeschermde sex. Raar om daar nu al mee bezig te zijn? Nu nog wel, zij zijn nog jong en zijn nog niet seksueel actief, maar ze voorlichten en leren zichzelf te beschermen mocht het zo ver komen is toch een prima idee naar mijn mening. 

Want dit is natuurlijk niet iets wat ik voor ogen heb voor mijn eigen kinderen, maar dan je moet ze er wel op voorbereiden. Als je vroeg de dialoog aangaat over dit onderwerp krijg je gemakklijker open gesprekken over seksualiteit, en door middel van voorichting over de mogelijke risicos naast een ongewenste zwangerschap. Over wat een soa is, welke er zijn en hoe je jezelf kan beschermen. Maar ook voor de volwassenen onder ons, bij deze groep in mijn vrienden kring zie ik steeds meer roekeloos gedrag tijdens daten en sexueel contact..

 

 

Veel meer dan vroeger toen ik zelf jong was en aan het daten was gaan mensen veel eerder verder op eerste dates. door datingsites is er een soort keuze menu in mogelijke dates en sexpartners, voor een one night stands.

 

fitcouple

testalize.me

Veel mensen die scheiden en zoeken nieuwe partners, er is een trend gaande van zelfbewuste single gescheiden vrouwen en mannen die weten wat ze willen in het leven en liever geen partner hebben, maar wel leuke dingen willen ondernemen en sexueel contact willen, de taboe hierover is flink aan het doorbreken. Wat mooi is, want wij vrouwen zijn baas over eigen lijf en mogen ook schaamteloos  genieten van onze sexualiteit zonder daar taboe en hnder te ondervinden. Steeds meer vrouwen zie je openbaar de meest uitgebreide  spannende verhalen hebben over deze avonturen in de kroeg of op feestjes..even swipen en chatten dus, en bingo je hebt zo een date.. Zo ook sneller de kans op een soa. 

 

Voor deze groep dus een hoger risico op een soa.. Heb je nou onbeschermde sex gehad en twijfel je?  Bij Testalize.me  shop je een thuis soa test die je zelf kan afnemen en anoniem kan sturen. zo hoef je je niet ongemakklijk te voelen en kan je discreet en snel binnen 48 uur weten of je een soa hebt opgelopen. Je hebt een mannen en vrouwen variant. Deze tests shop je online en worden discreet verpakt opgestuurd,  meer info en te bestellen via deze link:https://testalize.me

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.