Super Valentine ontbijt met de nieuwe V-spreads van Mister Kitchens

Gisteren was het Valentijn, en mijn dag begon heel goed.. met  mijn date, winnares Danique mocht ik naar het Vegan valentijns ontbijt van Mister kitchens.. Dit om de 3  heerlijke nieuwe Vegan  groente spreads en twee heerlijke nieuwe smaken pindakaas te proeven, yum! Oh my…Wat een geweldig leuk en heerlijk feest! De heren van Mister kitchens hebben ons verwend met de meest heerlijke bites, van bagels met de spreads en avocado, tuinkers en radijs,  tosti  met dip, pannenkoekjes en cookies en heerlijke groente dippers van regenboog wortel, selderij, tomaten, komkommer radijs, en bloemkool. heerlijke crackers met spreads en garnering en don’t forget the club sandwiches en het heerlijke brood met peanutbutter.. Wat een verwennerij.

 

 

De heren hadden een superleuke pubquiz gemaakt  waarbij je super leuke prijzen kon winnen, en we hebben super veel lol gehad met z’n allen.

Was al groot fan, maar wauw, de passie van deze heren! Vind jullie en jullie producten fantastisch!

de V-Spreads zijn heerlijke vegan groente spreads  in deze drie smaken:tomaat /courgette, kikkererwt/citroen en chilli/pepper.. ze bevatten geen olie en mayonaise en 65% groenten en geen toegevoegde suikers, maar 3 gram van de natuurlijke suikers uit de groente.dus een heel gezonde keuze. 

Naast de spreads werden we ook verrast met twee heerlijk nieuwe smaken pindakaas.. holy moly wat lekker..Crunchy Hazelnut en almond speculaas..

 

 

Een groot Vegan food fest..love it! Danique en ik hebben samen genoten, en vonden het super gezellig met jullie en de andere bloggers.. Happy valentine, rennen naar de appie en gauw proeven die heerlijke spreads en nieuwe pindakazen..benieuwd welke jij het lekkerste vind.

Na dit geweldige event dagje Amsterdam laten zien aan Danique, en in de avond een heerlijke valentijn verwend avond met surprise dinner met mijn lief.. mijn dag kon niet meer stuk…over geluk momenten gesproken..

 

 

 

Winnares Danique, op insta Elitelife.nl

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.