Summer dresses in all sizes van Dresskini

Wordt jij ook zo vrolijk van de printjes trend van dit seizoen? Bloemen, panther, streepjes, noem maar op.. deze fleurige printjes vonden we bij Dresskini…Zo mooi, de collectie badkleding, kaftans en jurken van Dresskini. Dresskini  is opgericht door Ann Smets, een Belgische met Mechelse roots. Haar doel is dat elke vrouw zich goed voelt en vol zelfvertouwen met badkleding het strand op kan gaan. En daar is dresskini het antwoord op. Vol passie en gedrevenheid werkt ze samen met haar team er dagelijks aan om DRESSKINI uit te bouwen tot een vaste waarde! Wij delen dit doel, want alle vrouwen zijn prachtig..

Dressing is voornamelijk ontworpen en gericht op de curvy beauty’s dit merk met hart voor mooie prints, maar zowel Claudia als Myra vonden hier een geweldige zomer outfit.. Zo shoppen we overal, maat Zegt niet alles, zo shoppen we voor Myra vaak tussen de normale maten om het zo maar te noemen, want, wat is een normale maat?

Myra, onze curvy beauty rockt deze look in combi met een jeans eronder, kleurtjes en printjes staan haar fantastische ze weet precies welke items ze met haar shape het  beste kan dragen en combineren, sin’t she a stunner?

Claudia draagt hier de Panterprint met steentjes, en deze is dus ook zeer geschikt voor maatje 36, ook gek op panterprint en dus was deze dress haar op het lijf geschreven.

 

 

Kijk die prachtige kleurige prints, zoals je ziet, beauty and style has no size… deze outfits zijn gemaakt van heerlijk soepelvallend materiaal, en zijn heel draagbaar,  Myra draagt een felgekleurde kaftan met fantasy print, en Claudia draagt een jurkje met panter print en steentjes.. beiden heel anders, maar zijn ze geen prachtig setje samen? Samen shoppen is een van onze fave bezigheden, en we kozen deze items voor elkaar uit en gokten op het juiste paard, love it. Ook op zoek naar een te gek jurkje of een mooie bikini een maatje meer?check it out! Wij zijn fan!De fantastische brillen komen van Paul van der Beek optiek, en zijn van Anna Hickmann

wwwhttp://www.dresskini.nl/collectie.html

www.paulvanderbeek

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.