sugarsweet pink ladyboss suit en perditti hartjes ketting.

 

Vandaag even een frisse zomerse outfit post .. want oh, ondanks de kou wil ik leuke frisse luchtige outfits voor het voorjaar en zomer.Ben best wel een beetje klaar met het dik inpakken met truien en warm jassen. Naast fitness en health ben ik toch ook echt wel een fashion fan en hou van leuke outfits…

Ik snak naar de zomer, naar tropische temperaturen en lekker buiten lopen zonder jas, en het liefste op slippertjes, in luchtige stofjes en wapper jurkjes, love it…

Mijn hartje ging sneller kloppen bij het aantrekken van dit frisse sportieve maar toch best een beetje bossbabe pak van fashion famous..  een van de trends voor het voorjaar, and i love it…een, ik hou van roze, en twee, pakken kunnen ook zeker zeer vrouwelijke en sexy zijn.

ik draag er een lief kettinkje van Perditti bij met een hartjes hanger, een van mijn valentijns gift en overal leuk mee te combineren.. kennen jullie perditti al? check it out.. www.perditti.nl voor meer super mooie basic sieraden.

 

Dit pak is ook nog eens heel vriendelijk geprijsd en je kan de broek en de blazer ook super combineren met andere leuke items.. toffe sneakertjes eronder en klaar, of een paar pink panter killer heel, dat is optie twee.. maar vandaag ga ik voor casual en combi dus zijn het de sneakertjes geworden.

Zo met het zonnetje door het raam en de kachel op sambal kan het best, het lijkt wel zomer in huis.love this vibe, even net doen of het zomer is..mag best een beetje dagdromen over de zomer toch?

 

Heb jij al een leuk casual pak gescoord voor het voorjaar? check de site voor dit toffe pak en nog veel meer leuke fashion items.

Dit pak  pink dream is van fashion famous en nu te bestellen via www.fashionfamous.nl

fotografie: beafitdad

styling: me

pak van www.fashionfamous.nl

hartjes ketting van www.perditti.nl

 tas van  www.byloulou.nl

platform sneakertjes van Puma.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.