SportU app.

SportU app de Tinder voor sporty women.

 SportU app de Tinder voor sporty women.

 

Nooit meer alleen sporten.. Samen sporten is toch veel leuker dan alleen? Heb je moeite om motivatie te vinden om te gaan sporten?  Vind je het eng om alleen te sporten ? Of heb je een stok achter de deur nodig om te gaan? Om te beginnen met sporten heb je misschien wel graag een sport buddy om samen met jou te sporten.  Download de  app SportU,  SportU app de tinder voor sporty women, of vrouwen  die sporty willen worden.  Jaja, het is een app om jouw sport buddy te vinden. Geen dating site, maar een platform waar je een gelijkgestemde uit de buurt kunt vinden die samen met jou wil sporten. Hoe handig en leuk is dat? Is SportU app de Tinder voor sporty vrouwen een uitkomst voor jou? Wij waren op de feestelijke lancering van deze geweldige app in het olymisch stadion  en vierden dat je nu je sportbuddy via deze app in de buurt kan vinden.

SportU

sportieve vrouwen.

Motivatie. 

Je kent het wel, je zit op de bank.. En dat stemmetje in je zegt, sta op en ga eens wat sportiefs doen, maar het andere stemmetje zegt, ik zit zo lekker, heb niemand om mee samen te trainen.. Of, nee, heb een slechte conditie, ik heb geen zin, of ik durf niet alleen naar de sportschool.

Met de Sportuapp kan je gelijkgestemde vrouwen vinden, die je die denkbeeldige schop onder je kont geven, ook graag willen sporten, maar deze struikelblokken ook hebben. Via deze app kan je in contact komen met deze dames.  Samen kunnen jullie elkaar motivatie geven en een sport date plannen.  Zo hoef je niet alleen te sporten en kan je elkaar lekker motiveren.  Is het een match? Wie weet heb je wel je vaste nieuwe sport buddy gevonden. Samen kunnen jullie beginnen met bijvoorbeeld een lekkere wandeling waarbij je elkaar en elkaars doelen beter leert kennen. Of als je al een sportief type bent kan je ook meteen gaan knallen inde gym, of tijdens een lesje yoga, body pump ,zumba of noem maar op. Misschien vind je wel je tennis dubbel via de Sportuapp. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan alles aangeven in je profiel, waar anderen op zoeken. SportU app de Tinder voor sporty women brengt jou in contact met gelijkgestemden.

SportU app.

vind jouw sportbuddy

Nieuw begin.

 Ook kan het zijn dat je bijvoorbeeld net bent verhuisd. dan is dit een super handige manier om een sportbuddy en nieuwe contacten in de buurt te vinden . Sporten verbind en helpt je snel te wennen aan je nieuwe plek. Ook als je bijvoorbeeld bezig bent met afvallen, en je zoekt een partner in crime. Zo kan je samen sporten en elkaar ondersteunen tijdens het afval en transformatie proces.  bijvoorbeeld ook gezonde recepten delen .. Samen kunnen jullie bergen verzetten en zorgen dat de motivatie hoog blijft.  

Sport je liever samen dan alleen?

Dus hou  je er van om lekker bezig en sportief te zijn, maar sport je liever samen dan alleen? Of heb je moeite om motivatie te vinden om eindelijk te beginnen met sporten? Zoek je daarom een vrouwelijk sportmaatje om elkaar te motiveren en gezamenlijk aan jullie conditie te werken?

SportU helpt je een geschikte trainingspartner in de buurt te vinden, voor elke sport die je maar kan bedenken! Samen sporten is niet alleen gezelliger, het helpt je ook om het langer vol te houden. Zonder verplichtingen en met meer plezier. Je privacy is uiteraard gewaarborgd.

High five women
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.