spelen met pasen, de lekkerste pop up shop van het land! Echt HEMA

 

 

 

Oeh, wat een feest was het gisteren! Samen met Danique bezocht ik de grande opening van de paaseitjes pop up shop van de HEMA, om de drie nieuwe smaken paas eitjes te proeven en te spelen in de giga discodip ballenbak.Wat een feest,  prachtige taarten, heerlijke stroopwafels, een hele wall gevuld met silo paaseitjes in alle denkbare smaken, champagne en dus die geweldige discodop ballenbak, waar we heerlijk in hebben gezwommen. We love it, en die taart, check die taart…We hebben ons buikje rond gesnoept, like a unchapperoned kid in a candy store with no one watching… oh lord..dat is een keer extra hardlopen deze week..

 

de drie nieuwe smaken:

Tompouce

Discodip

Koffie Crisp

 

 

Disco dip is een van de drie heerlijke nieuwe smaken, voor mij de hoofdrol speler deze pasen, en tevens hier in huis nu al favoriet! Wie is er niet groot geworden  met discodop? Het geeft een instant happiness gevoel ! remember de softijsjes met dip en de appels met glazuur en dip op de kermis? love it..

Disco dip is nog steeds hip en happening en mijn kids maakten bij thuiskomst ruzie om de goodie bag gevuld met paas en confetti/discodip goodies.. hold on, die was toch aan mij gegeven? Wie heeft überhaupt gezegd dat jullie die mochten inpikken? It is all mine..hahaha…

 

Wel nam ik voor beide dames een goed gevuld doosje met de nieuwe smaken disco dip, tompouce en koffie crisp mee, de koffie crisp mocht ik zelf opeten en de rest verdween tijdens een film onder de neuzen van de dames.

i don’t blame them.. ik zat nog vol van het voorproeven..bedankt HEMA, dat we ons weer een middag kind mochten voelen, we gaan gauw op paas eitjes jacht in de plaatselijke hema…

Heb het vermoeden dat de zakken discodop en tompouce smaak hier nog in flinke getallen zullen worden ingekocht..

HEMA spelen met pasen pop up shop is te vinden in Amsterdam 

Runstraat 25

 en elke dag  open tot 1 april, kom je ook paas eitjes zoeken en in de discodop ballenbak spelen?

Warning, kan ernstige lachbuien en chocolade verslavingen veroorzaken.. love it…  

 

2 Reactie's
 • Lidia kooij
  Geplaatst op 20:42h, 09 maart Beantwoorden

  Oh wat lekker zeg

  • beafitmom
   Geplaatst op 19:43h, 12 maart Beantwoorden

   zeker weten..

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.