Skin Novels poëzie in de vorm van een zeepje

 

Onlangs heb ik kennis mogen maken met de heerlijk geurende en verzorgende zepen van Skin Novels.. Het eerste waar mijn oog op viel was natuurlijk de prachtige verpakking en de heerlijk geur van deze zeepjes. Ze ruiken heerlijk en als je met zeepje uit de verpakking haalt is deze gewikkeld in een uniek gedicht op vloeipapier..Heeel persoonlijk en de zeep is echt geweldig.De pure ingredienten in elk van de zeepjes zijn perfect op elkaar afgestemd, en bezorgen je een unieke beleving.

 

Bij elke zeep die ze bij Skin novels maken beschouwen ze zowel het lichaam als geest als even relevan.  Ze verpakken ze de zeep in de mooiste gedichten, allemaal uniek en gemaakt met de hand en het hart.. en ingrediënten uit de natuur, pure poezie in de vorm van een zeep. Het concept is gebaseerd op de zorg van beiden kanten van de huid, zowel van buiten als van binnen. Het maken van een geurende aromatherapie zeep, de huid is niet alleen je grootste en gevoeligste orgaan, ze zien het ook als een delicaat kledingstuk wat onze ziel bedekt. Daarom een zeep die je huid met zorg en respect behandeld met natuurlijke ingrediënten. Ze zien het als missie in deze kunstmatige wereld om je zintuigen de meest pure ervaring te geven, doordrongen van alles wat ze waardevol vinden uit de natuur.Zelf ben gek op alle kenmerken van Skin Novels, de natuurlijke verzorging, het concept, de poezie en de vormgeving..I love it.

Vanaf jongs af aan schrijf ik zelf al gedichten om mijn gevoelens te verwerken, ben een echt gevoel mens en pik ook vaak emoties en vies van anderen op, dat is aan de ene kant heel fijn, maar is soms echt lastig ook. Ik zie dit terug in mijn oudste dochter, die is ook hoog sensitief en verwerkt zo ook haar gevoelens, door gedichten te schrijven geeft ze het een plekje.. Mooi vind ik dat. Bijzondere geuren kunnen mij diep raken, als een herinnering aan iemand of aan een plek… zo kan je dingen herbeleven. 

Wil je ook kennis maken met deze heerlijk zeepjes en de prachtige gedichten? Ga naar een verkoop punt en ervaar de geuren zelf.

Ze zijn te koop bij oa Ici Paris. lees meer op www.skinnovels.com/nl

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.