het gezondste sap van nederland

Sapvasten met Frecious slowjuice

 

Elke dag 500 gram groenten is de sleutel naar gezondheid.  Maar hoe kom je elke dag aan 500 gram groente in je voeding? Groente eten is de basis, maar met Frecious maak je het verschil. Sinds een tijdje gebruik ik de flesjes met het gezondste sap van Nederland. Geschroefperst en direct shock frozen. Het meest voedingsrijke sap elke dag ultravers vanuit je vriezer.  Ik deed ook een sap kuur,  en ging  Sapvasten met Frecious slowjuice.

woman with bottle of juice

Frecious slowjuice

100% puur sap.

 hoe kan je Sapvasten met Frecious slowjuice ?  300 gram groente. Maar dan effectief en direct door je lichaam geabsorbeerd met bijna geen verlies van voedingswaarde. Elk flesje bevat 8 ingredienten. Allerlei groenten die je zelf niet zo vaak klaarmaakt.  Rabarber, zeewier, paksoi, snijbiet. Gevarieerd gemak. 100% Biologische akkergrond geeft 37% meer nutriënten dan uitgeputte landbouwgrond en is beter voor Moeder Aarde.  Hoe maken ze deze sappen? en hoe kan je Sapvasten met Frecious slowjuice ?

Niet pletten maar schroeven. Bij Frecious gebruiken ze een  schroefpers, die maalt de nutriënten uit de vezels zodat ze vrij opneembaar worden voor je lichaam. Een laboratoriumanalyse bewijst dat slowjuice 47% gezonder is dan koudgeperste juices.  daarna  met shock vriezen om het sap zo vers mogelijk te houden. Sap drink je het best direct op. Met shockvriezen zetten ze bij Frecious de tijd stil. Geen pasteurisatie, HPP of andere onnatuurlijke bewerkingen. Vriezen is 15% gezonder en je flesje staat niet te bederven in een koelschap. Helemaal top, gewoon de avond van tevoren je flesje of flesjes uit de vriezer in je koelkast zetten. Als je een sapkuur doet  zet je de flesjes en healthshoot en soep eruit.

bottle of Frecious slow juice

sapvasten met de sapjes van Frecious Slowjuice

Frecious detox met een sapkuur.

Of je nu gezond wilt eten, wilt afslanken of je lichaam wilt resetten. Bij Frecious kunnen ze je helpen. Sapvasten met Frecious slowjuice om je doelen te bereiken. Om ervoor te zorgen dat je je doelen behaalt, hebben ze de meest complete detox pakketten samengesteld, met dagelijkse begeleiding en een dag schema. Hierin staat duidelijk welke flesjes je neemt en handige tips . Je kan kiezen uit een 3 of 5 daagse sapvasten kuur.

woman drinking in the sun

Sapvasten met Frecious slowjuice

Hoe werkt een detox?

 Hoe zien je dagen eruit? Je normale eet momenten overdag vervang je tijdens de dagen van je kuur door juices aangevuld met health shots, en een diner van een geslowjuicede groentesap, soep. Als je kan kan je het effect vergroten door je vetverbranding een boost te geven door je nuchterheid te verlengen.  door bvb pas te beginnen met je eerste sap om 10.00 en de laatste om 19.00.  Het detoxen werkt in drie fasen.

Fasen van de detox.

 • fase 1; de kraan van de belastende stoffen dicht draaien
 • fase 2; opruimen en reinigen.
 • fase 3; processen herstellen.
woman on Ebike.

gezondleven met Frecious slow juice en Roetz bike.

Hoe kom je goed je detox door?

Wat heel belangrijk is is om van tevoren tijd te reserveren in je agenda voor je detox. Het opschonen van je lijf vraagt veel energie van je ontgiftingsorganen. Hou er rekening mee dat je vermoeider kunt zijn, je het kouder kan hebben. Maar ook dat er minder uit je handen kan komen en je minder gefocused bent en je sport prestaties lager zijn. Zelf heb ik een stuk minder getraind tijdens mijn detox.   Wees een beetje lief voor jezelf, en neem wat meer rust. Zorg voor een goede doorbloeding, laat je masseren en je huid droog borstelen na douchen zijn goede manieren om deze op gang te brengen.  Hierbij een essentiele olie gebruiken kan ook helpen.

Naast de juices is het goed om veel water en kruiden theetjes te drinken, zoals brandnetel, paardebloem, venkel anijs enz. Dit helpt om de afval stoffen nog beter af te voeren ,en geeft je een vol gevoel. Ga op tijd naar bed, zo krijg je voldoende rust, luister rusttgevend muziek en leer je honger gevoel relaxed door te gaan, het extra drinken kan helpen. Vond zelf deze flesjes in combi met twee liter water zeker vullend. Tip, maak het avond flesje met groenten warm, als een soep.

het gezondste sap van nederland

sapvasten met het gezondste sap van nederland

Toch honger?

Is dit echt niet voldoende, knabbel dan op een licht  verteerbare snack. Bijvoorbeeld:

 • schijfjes groene appel.
 • wat rauwkost.
 • rijstwafel.
 • stukje avocado.
 • theelepel geweekte chiazaad in amandelmelk.
 •  

Mogelijke klachten/bijwerkingen.

je kan last hebben van wat bijwerkingen, de meest voorkomende zijn.

 • honger/dorst. 
 • verandering in ontlastingspatroon.
 • slechte huid, jeuk of andere geur transpiratie.
 • duizeligheid en licht in je hoofd.
woman wearing a hat holding a drink

Het gezondste sap van nederland.

Postdetox; opbouwen.

Om maximaal resultaat te behalen en behouden is het belangrijk om je voeding weer op te bouwen en niet meteen een volle bak te gaan eten als of er nooit een detox geweest is.  Laat je lijf weer wennen aan vaster voedsel.  Eet puur voedsel. Neem kleine hapjes, kauw goed en bouw de hoeveelheden langzaam op. begin met fruit , en stap langzaam verder naar licht verteerbare granen en ander koolhydraten als rijst linzen, zoete aardappel.  En bijvoorbeeld beginnen met een lekkere smoothie bowl.  Daar heb ik nog een aantal fijne recepten van.

woman wearing a hat holding a drink

Genieten van het gezondste sap van nederland.

Hoera je hebt het gehaald. Wat is het resultaat?

Na die dagen was ik het wel zat,  maar ben blij dat ik het toch heb vol gehouden.  Mijn huid reageerde niet  echt lekker, en heeft nu allemaal plekjes, pukkeltjes en een koortslip, dit is het vuil wat eruit komt. Althans, dit is wat ik denk.  Want dit soort skin outbreaks heb ik normaal niet echt.  De kuur is goed te doen, de sapjes zijn afwisselend en lekker. Sommigen smaken we l heel erg gezond, maar dat is echt even wennen. Gewoon elke dag de sapjes van de volgende dag ontdooien in de koelkast en je hebt elke dag de meest verse groenten mogelijk. Vanaf nu elke dag gewoon een flesje als toevoeging op mijn dagelijkse voeding . Ook sapjes bestellen, of een sapvastenkuur doen? Bezoek de website. Voor mij was dit een geslaagde detox, en ik ga deze zeker nog eens doen. Wil jij deze kuur ook doen? Of de andere sappen bestellen? Met code CDBEAFITMOM krijg je korting op je bestelling.

woman drinking slowjuice

Sapvasten kuur van Frecious slowjuice, het gezondste sap van nederland.

 

1Reactie
 • Brit
  Geplaatst op 09:26h, 10 september Beantwoorden

  Dit klinkt echt super goed en interessant. Ik denk erover om over een paar maanden als ik het wat rustiger heb, om ook een detox in te plannen. Die drankjes zien er heel goed uit!

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.