Rohnisch sportswear in alle maten

 

 

 

Ik vind het altijd leuk om te weten waar een merk/bedrijf vandaan komt, waar en wanneer het is ontstaan en hoe de groei is geweest van een merk.
Begin jaren 40 is het merk tot stand gekomen voor de familie Rohnisch in Zweden, de filosofie van de familie is dat zij er in geloven dat een lichaam in beweging de basis is van een gezond en mooi leven. En ik denk dat ze daar een hele mooie gedachten in hebben.

Het merk wordt gemaakt voor vrouwen en het team van ontwerpers en ontwikkelaars bestaat alleen uit vrouwen, zo weten zij goed hoe de pasvorm gemaakt moet worden om de vrouwelijke rondingen te flatteren en een goede pasvorm te creëren .
Zo bestaat de collectie voor een diversiteit aan vrouwen en van maat 34 tot en met maat 52 en een leuk detail voor de allerkleinste hebben ze ook leuke twin setjes van maar 86 tot en met 104. Hoe schattig is dat dan???

Ik sport regelmatig en vind het dan ook belangrijk om leuke en goed zittende sportkleding te dragen en geen wijde shirts en broeken, geef mij maar sportkleding waar je goed in kan bewegen maar ook alles een beetje op zijn plek houdt.
Claudia van Beafitmom.nl en ik mochten samen dit leuke outfit uitproberen en ik moet zeggen dat zeker de broek heel lekker zit en hoog, ik zelf vraag over mijn topje vaak nog een sportjasje zodat ik de keuze heb om hem aan of uit te dragen (ik heb het namelijk snel koud als ik niks doet)

Zou je nou ook zo een leuk setje willen winnen check dan snel mijn laatste post (12-2-2019) en kijk wat je daar voor moet doen en wie weet loop jij binnenkort ook wel super comfortabel en hip in de sportschool.
Kun je nou niet wachten op zo een leuk sportsetje dan kun je deze hier verkrijgen.

liefs Myra xxx

De geweldige schoenen zijn van Woden shoes.

foto’s Sean Palermo en Poldi van Rijen

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.