Robin’s week in bordjes.. fingerlicking good food

 

Mijn week in bordjes

In mijn eerste blog hier op de website van beafitmom.nl heb ik jullie in het kort wat meer over mezelf verteld. Wat daarbij wellicht al opviel is dat ik veel van eten hou. Daarom zal ik vanaf nu elke week in mijn blog terugblikken op mijn favoriete maaltijden van de week ervoor. Wil je geen gerecht missen, ga dan hup hup naar instagram en volg me, fitkid84.
We beginnen deze blog met de beste maaltijd van de dag, het ontbijt!

Berries Breakfast Bowl
, al sinds mijn jonge jaren ben ik fan van havermout; ja ja, ver voor de hele havermouthype zat ik al met mijn bakje havermout met rozijnen en appel op schoot. Dat mijn liefde voor havermout zoveel jaren later nog intenser zou zijn, had ik toen ook niet kunnen voorspellen. Ik probeer elke ochtend mezelf een nieuwe feestkom voor te schotelen. In de komende blogs zullen jullie meer gaan ontdekken over mijn havermout secrets, eerst genieten van deze kom vol havermout en lots and lots of berries.

 

 

 
Lamsworstjes met groene asperge salade
Gezond eten hoeft helemaal niet saai of ingewikkeld te zijn. Door de jaren heen heb ik altijd geprobeerd om met weinig ingrediënten of tijd iets lekkers op tafel te zetten. Ik kan onwijs genieten van vlees en lamsvlees behoort zeker tot een van de favorieten. Eigenlijk best gek dat we hier in Nederland zo weinig doen met lamsvlees; we kennen het vooral als prijzig luxe artikel. Voor salades kijk ik graag wat ik in huis heb en probeer daarmee een lekkere combinatie samen te stellen. Dit keer koos ik voor een slamix, groene asperges, cherry tomaten en stukjes blauwe brie.

 

 

 
Broodje Biefstuk
Op dit moment heb ik een nogal wisselend werkrooster. Misschien krijg je dat automatisch met drie werkgevers. Dit betekent echter dat mijn dagen vaak uit “werkblokken” bestaan waartussen de nodige vrije uren zitten. Na mijn eerste 4 werkuren snak ik vaak naar een voedzame doch snelle lunch. Dit broodje biefstuk is wat dat betreft perfect. Koolhydraten, gezonde vetten van de halve avocado en eiwitten uit het vlees.

 
Green Hulk Smoothie
Smoothies, we hebben ze vast allemaal weleens gedronken. De een wat lekkerder dan de ander maar het blijft een fantastische manier om je dagelijkse portie groente en fruit binnen te krijgen. Ook hierbij kijk ik vaak wat er nog in mijn fruitschaal ligt, ik heb er inmiddels twee. Een handje spinazie mag wat mij betreft niet ontbreken. Qua smaak doet het weinig met je shake maar het zijn toch mooi wat extra groentes die je binnenkrijgt.

 

 

 
Flat Bread Burgers
Burgers, tja wat zal ik erover zeggen, I love them! Broodjes, vlees en groente, that’s all I need sometimes. Ik ben de laatste tijd redelijk vaak member van “team no sauce” omdat ik al geniet van de smaken van het vlees en de groente. Als er dan ook nog een goed broodje omheen zit, zoals deze whole meal folded breads van Planet Deli dan ben ik een zeer gelukkig mens.

 

 
Zo, jullie eerste blik in mijn foodlife. Zit er al iets tussen wat jij ook wel zou lusten? Laat het mij weten via de comments below!   

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.