Puur Nordic.. Blue Chaga

 

Onlangs ontving ik een pakketje van Puur nordic, een merk met heerlijke    superfoods   gemaakt van plantaardige biologische ingrediënten, dus uitermate geschikt voor mensen die veganistisch of vegan eten. De ingrediënten komen allemaal rechtstreeks uit de Scandinavische landen, dit bedrijf gaat alleen voor de hoogste kwaliteit.. Ze hebben een aantal superfijne producten die en perfecte aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

Ik ontving een aantal heerlijke producten om te proberen, en stuk voor stuk kan ik ze zeker aanraden.. Vandaag vertel ik je wat meer over een van die producten.

Zelf ben ik heel enthousiast over Chaga, ik ben vooral blij met dit product omdat het naast ontgiften van het lichaam een hele positieve werking o de huid heeft. Mijn jongste dochter heeft een probleem huid en sinds zij elke dag een kopje Chaga thee drinkt gaat het met sprongen voorruit..  haar grootste huid en haar probleem, de talg vorming een pukkeltjes worden al een stuk minder. dit potje is voor mij een wondermiddeltje.. chaga is gemaakt van Berkenweerschijnzwam, naar ontgiften kreeg ik er vooral meer energie van..Chaga bevat een hoge dosering anti oxidanten,  een prima anti aging product !

 

Chaga geeft ons immuunsysteem een flinke boost en heeft een positieve uitwerking op de bloedsuikerspiegel en hormoonhuishouding, het reguleert het cholesterol gehalte en houd je zenuwstelsel gezond..win win met een kopje thee met een schepje chaga per dag..Je kan het ook door bijvoorbeeld je kwark roeren, maar zelf vind ik het heerlijk om als thee te drinken..

Met mijn sportieve lifestyle vind ik een extra energie boost altijd fijn, en die positieve helende krachten zijn een dik plus punt, een aanrader voorde hele familie, en zeker als je bvb  last hebt van een gestresste huid met bijvoorbeeld pukkeltjes of roodheid.go check it out.

www.puurnordic.com

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.