Puur genieten met Nordik sense

Als echte natuur liefhebber en gevoelsmens vond ik het een feestje om Nordik Sense te reviewen. Na jaren hollen en niet stilstaan leef ik de laatste jaren steeds meer op gevoel en intuïtief voel ik steeds beter aan wat goed is voor mij. Dat geeft me een rustig en gelukkig gevoel.Ik laad op van een dagje strand en wandelen in de duinen, even een zijn met de natuur.

De wind door mijn haren, de geur van de zee..Ik kan genieten van de warmte maar ook van de frisse zeebries die me kippenvel geeft. De lijnen van Nordik sense spelen in op de elementen.. de heerlijke geuren en texturen geven mij elke keer een klein geluk momentje. Ik combineer items van de verschillende lijnen om zo in balans te komen.

Nordik Sense is gebaseerd op een kuur traditie waarbij cycli van warm en koud gevolgd worden door een moment van ontspanning, met de verschillende sensorische belevenissen en heerlijke geur creëert Nordik sense een oase van bewustwording en ontspanning in de alledaagse drukte van het leven .

 

 

 

 

Misschien heb je ze al eens zien staan bij de Albert Heijn, of heb je ze zelfs al eens gekocht.Echte aanrader..

Nordik Sense wil je graag laten genieten van kleine geluk momentjes, bewustwording en even tijd voor jezelf nemen..en je zintuigen te prikkelen. Dus stap even uit de hectiek van het dagelijks leven en geniet.

Op mijn insta kan je een set winnen, wil je kans maken op deze set? Check dan de post op insta en volg de instructies.

Follow your senses, en kies eens wat vaker voor jezelf. Ga naar de Albert heijn en ervaar het zelf 

 

check www.nordiksense.com

bikini: Primark

Bril: Paul van Beek optiek

Sandalen met paardenbit: Gucci

Hammam doek : Riviera Maison

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.