Pink is the new KitKat color

Funky and crazy pink party at Mama Kelly’s Amsterdam ter ere van de launch van de roze KITKAT Ruby! Dresscode: touch of pink.. I love chocolate and i love pink, dit feestje liet ik dus ook zeker niet aan me voorbij gaan..Al van klein meisje af aan trekt de kleur roze me aan, vrolijk, hip, fris en zoet…( en de trendkleur van deze zomer) Net als de heerlijke nieuwe smaak van Kitkat, gemaakt van Ruby cacao bonen, en in een cute roze jasje gestoken. Even proeven, bij de eerste hap denk je gewoon lekker een kitkat, maar als je dan verder knabbelt, proef je een fris en een tikkeltje fruitige smaak sensatie.. love it..Ik voel een roze Kitkat red velvet verjaardags taart aankomen.. vanaf maandag aanstaande is deze heerlijke roze KitKat te koop bij oa Albert Heijn… dus rennen naar de winkel om te proeven..

En dan de party location, MAMA KELLY! yaaaaaaasss, daar wilde ik aleen tijdje graag heen met mijn meisjes, maar het werd met mijn partner in crime Hulya! Almost the same thing, want put us in a pink room and feed us fine foods and cava en de tiener giechels en grollen en flauwe grappen rollen uit de mouw..Oh dear..net Nikki en Julia..

Mama Kelly is een bezienswaardigheid op zich, all pink, gold and fluffy  en so stylish!!

Het speciale menu wat Mama Kelly voor KITKAT bereidde was een schot in de roos, wat werden we verwend door KITKAT. Bij binnenkomst kregen we een heerlijke roze cocktail en pink cava..En daarna de heerlijke lunch:

 overheerlijke roze yoghurt met fruit en nootjes..

sandwiches een met een heerlijk Lobster kroketje, en een met huttekase en granaatappel pitjes en een salade met rode biet.

En als toetje een slagroom met roze kitkat to share.. nom nom

Zie de foto’s van de heerlijke lunch..En onze poses..

De roze outfit is van:

Jurk  LOAVIES 

Schoenen  PRIMARK

Ketting Fabienne Chapot

Tasje, portomonee en telefoonhoesje van BY LOU LOU

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.