Outfit met een streepje voor

Hi allemaal, Myra hier, vandaag een outfit blog  van mij. Net als de andere fitmoms hier op beafitmom ben ik ook gek op fashion,en wil in mijn outfit blogs laten zien da je ook met een maatje meer heel leuke outfits kan shoppen, zoals deze outfit..

 

 

 

Er is hier een hoop stress in huis wij gaan verbouwen! Nou ja ik ga het niet zelf doen maar ik moet wel alles regelen en dat kan nog best stressvol zijn kan ik zeggen. Maar het is ook leuk want je kunt weer allemaal mooie nieuwe spullen voor in huis kopen, ja ook wat je wellicht niet nodig hebt maar wel erg leuk vind. Eigenlijk net zoiets als met kleding kopen, ik koop vaak ook iets wat ik niet perse nodig heb maar wel erg leuk vind zoals deze gave zwart/wit gestreepte blouse van msmode. Is hij niet geweldig? De blouse valt oversized en kun je perfect combineren met kleur, zoals ik heb gedaan op een rode broek, spijkerbroek is ook leuk of heel gedurfd met een printje wat helemaal mag op dit moment.

Ik ga nog even genieten van de rust in huis voor het feest begint, op naar een nog mooier huis. Krijg een hele nieuwe keuken en een aanbouw, en heb zo veel zin in het eind resultaat. Eindelijk ruimte om uitgebreid te koken en al mijn nieuwe recepten uit te proberen, ben Sinds kort vegan gaan eten en heb zo veel recepten die ik nog wil maken.

 

 

 

blouse – msmode
broek / oorbellen – hm
schoenen – primark

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.