Oh sunny day.. met Boobs & Bloomers

Oh wat een heerlijke zomer! Al zo veel dagen mooi zomerweer .. Geniet je daar ook van? Of ben je meer een wintermens? Wij zijn echte zomer mensen en zijn veel op het strand te vinden, voor ons op fietsafstand en dus een van onze favoriete plekjes voor mooie dagen als deze. OM te genieten van de wind door je haren, het zand en zout en het zee water op je huid, love it.. Hou van dat gevoel.. Hou jij daar ook van, of lig je liever hoog en droog op een zonnebed of strand stoel en vind je dat zand maar vervelend?  I must admit, mijn hele huis ligt vaak vol, en dat is inderdaad wel minder, maar op het strand zelf vind ik het heerlijk, en dat strand haar is ook heerlijk, lekker stug en vol..

Als papa ook vrij is gaat hij natuurlijk ook mee, en maken we er een dagje zon, zee, strand van met alles erop en eraan, picknick, hapje eten in de strandtent. En natuurlijk lekker zwemmen en spelletjes doen. Ook hij is gek op strand en zee, en het bijkomende vakantie gevoel. Met het gezin gaan we vaak naar Castricum, maar als ik alleen ben of met een vriendin kies ik vaak voor de heerlijke duinwandelingen in egmond en loop dan naar zee, zo heb je gelijk een flinke wandeling gemaakt en is er op deze plekjes vaak geen mens op het strand, daar waan ik me echt in het paradijs..

als we met het gezin gaan vermaken de dames zich ook, samen of alleen.  Of met een van ons, met papa kunnen ze lekker wild spelen en bvba beach volley of ping jongen, de simpele leuke dingen. ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Vast erg herkenbaar voor de mama’s onder ons met meerdere en grotere kids? Hier dus twee tienermeiden , en de hormonen gieren. Om leuk en hip op het strand te verschijnen shopten ze deze matching bikini’s van Boobs & Bloomers, zijn ze niet super leuk? Bijna hetzelfde, maar toch net iets anders, net als de twee meiden zelf, Girlie Nikki, echt fashionista en Diva van de familie en tomboy Julia..

 

Boobs en Bloomers droeg ik zelf als tiener ook, waren mijn eerste bh’tjes van en was toen ook al superhip.. en de pasvorm en kwaliteit is super.

Naast hip voor de dag komen op het strand gaat het vooral om het lekker genieten van de zee het zand en de zon, en natuurlijk het lekkere eten, wat in Castricum bij club zand ook nog eens super gezond kan..Ze hebben heerlijke gerechten en deze kan je op het terras of aan picknick tafels op het strand lekker opknabbelen. De huisgemaakte ice-tea is ook een aanrader.. Dit is wat wij gegeten hebben :

Zo kan je ook genieten zonder gelijk het idee te hebben dat je je volstopt met ongezond fastfood rommel, al zijn de frietjes hier ook wel goud hoor.. 

Ok, de nacho’s waren natuurlijk geen bewuste keuze, haha, en Juul had pizza.. Maar check die heerlijke quinoa salade met bietjes noten enz.. Life is a beach, and i love it, daar hoef ik niet perse een verre reis voor te maken. Deze periode ga ik elke week zeker een aantal keren naar het strand, al is het in de avond om een wandeling te maken en te kunnen genieten van de zonsondergang en een goed gesprek met dat geweldige uitzicht, geen stoor zender als je mobiele telefoon, want hier is geen wifi en geen procent bereik, love it.. 

Beach life makes me happy..dus zomer, blijf je extra lang dit jaar? Alvast bedankt.

Bikini’s  Nikki en Julia : Boobs& Bloomers.

Ping pong set en Bikini Claudia : Calvin Klein 

Short Poldi ; Bjorn Borg.

Het heerlijke eten is van Club Zand in Castricum.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.