NYE outfit Lolaliza

NYE partylook Lola Liza

NYE partylook van Lola Liza

Ben jij Klaar voor NYE? Morgen is het zover, en ik ben er klaar voor met mijn NYE partylook van Lola Liza. Deze heerlijke minidress met rode bloemenprint en glitterdraad is een echte party dress.  Maar ook na de feestdagen fijn door te dragen met een fijn vestje en laarzen. Met NYE combineer ik deze natuurlijk met een  paar killer heels. Heb zo veel zin in een gezellig feestje morgen, met familie een vrienden. Het gaat zo gezellig worden. Vier jij het met familie, vrienden of gewoon lekker knus met je eigen gezin? Of luid jij het nieuwe jaar in in het buitenland of ergens op vakantie? Wens jou in ieder geval heel veel plezier.

coctktaillolaliza nyewinter picknick

Lola liza party.

Een paar weken geleden had ik een super leuk kerst feest van Lola Liza, met allemaal andere super leuke lieve meiden die ook als ambassadeur voor Lola Liza op socials plaatsen en dit leuke merk vertegenwoordigen.  We hebben elkaar al eens eerder mogen ontmoeten en dit was wederom een super gezellige avond, vol heerlijk eten, geweldige cocktails en gezelligheid.  We werden enorm verwend en kregen ook super leuke cadeautjes. Natuurlijk speelden we ook een leuk kerst spel en hebben we genoten van een echte winter picknick in een prachtig versierde kas, met onze NYE partylook van Lola Liza. Om het jaar samen af te sluiten.

giftguidegiftsNYE outfit Lolaliza

Belgisch modehuis.

Lola liza is een Belgisch modehuis, met enorm leuke en betaalbare mode. Ze hebben heel vaak nieuwe hippe collecties die on trend zijn en hebberigmakend leuk. Nog niet in nederland met winkels, maar zeker wel online te bestellen inde webshop. Je hebt je bestelling snel in huis en het zal je verassen hoe leuk, hip en mooi de items zijn. De pasvorm is super en het blijft erg mooi met wassen.  En in Nederland zal je niet elke dag iemand anders zien met hetzelfde mooie jurkje van Lola Liza.  

Echt een aanrader dus, als je op zoek bent naar een mooi, betaalbaar en uniek item. Je kan natuurlijk ook even de grens over rijden en in een van de Lola Liza winkel gaan shoppen. Maar wees gewaarschuwd, je zal er zo veel leuks vinden, dus zorg voor ruimte voor tassen in de kofferbak. Je kan ook Online shoppen bij Lolaliza. Wens je een mooie NYE een een geweldig, gelukkig, en fashionable nieuwjaar.

cadeau ideewinter picknicklolaliza ambassadorsvoorgerecht

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.