Nikki’s nieuwe krultang kunsten met winactie!

Droom jij ook wel eens van perfecte, losvallende  nonchalante krullen?  Hoe bereik je dat zonder uren met je haar bezig te zijn? Hou jij er ook zo van als je haar perfect in model zit? Met deze te gekke krultang van John Beerens kan je in een handomdraai een bos krullen creëren.

Nikki, mijn oudste vind het super leuk om haren te doen en wilde al heel lang een mooie en goedwerkende krultang, “het liefste met een handschoentje erbij mama!”Ze was dan ook zeker te porren om mijn haartjes vooreen paar fashion plaatje die ik wilde schieten even mooi te maken, en jawel, binnen 5 minuten had ze deze bos krullen gemaakt. Nikki is er super handig mee. Als ik het zelf doe ben ik tien minuten bezig, maar is nog steeds super snel toch? 

 

 

 

Zo leuk om dit soort momenten met mijn dochter te delen, lekker samen tutten en kletsen.. Ik vind het zo leuk en gezellig! Heel waardevol om leuke dingen samen met mijn meiden te kunnen doen.  En super handig een eigen haarstyliste in huis, ze maakt de tofste vlechten en knotten, maar wil toch liever mode ontwerpster worden zegt ze. Vroeger wilde ze juf worden, en ballerina.. Maar mode is altijd wel haar ding geweest, als klein peutertje stond ze al te shoppen en maakte ze al tekeningen van koppoters met mooie jurkjes aan. Dus ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden..ze kan altijd nog kapster worden..

 

 

 

Op de webshop van John Beerens vind je oa deze geweldige krultang, maar ook andere super fijne haar en beauty producten waar je blij van zal worden.

Mooie borstel, haar vitamines, haarverzorging en styling producten en noem maar op.. En komende week maak je via mijn instagram kans opeen van deze geweldige  krultangen! samen met Nikki mag ik er een weg geven !

Wat je daar voor moet doen? Like en comment op het bericht en tag twee vriendinnen, en geef de pagina van thiskidsgotstyle  en Johnbeerens een like.. simple as that… wie weet maak jij dan binnenkort ook zulke mooie krullen in je haar. 

Ik draag hier een heel fijn overhemd jurkje  in groen met roze panterprint van Loavies

het houten horloge is van Hot&tot  en de Velvet laarsjes zijn van NR.Rapisardi. 

 

Check de site  van John Beerens voor meer info over deze krultang

 

 

 

 

2 Reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.