Nieuw: Loïs+Day Try Out Kit

Perfect om het product te testen of om mee te nemen op reis. De inhoud van de Try Out kit (€27,-) is voor een dagelijks skincare ritueel, twee – drie weken lang. Precies goed om te kijken wat Loïs+Day voor jouw huid doet!

Happy skin + happy hormones = happy teens.  

FEESTDAGEN CADEAUTIP!

Loïs+Day

Huidverzorging speciaal voor tieners. Bedacht en gecreëerd door Debbie van Weelden (Loïs Lee Wholistic SkinMethod), in nauwe samenwerking met hormoonexpert Vivian Reijs. Uitgetest, uitgebreid en uitgedragen door hun dochters Loïs van Heuvelen en Day Ewbank. 

 

THE RITUAL simpel & satisfying

De enige manier om een goed huidverzorgingsritueel vol te houden is door het verslavend lekker te maken… zo satisfying! De basis is het drie stappen ritueel. Met de nieuwe Try Out Kit is het fijn ontdekken en experimenteren; wat werkt voor jou? The Ritual bestaat uit drie producten:

1.     Balmalicious

2.     Lovely Lotion

3.     Pretty Oil 

 

1.     Cleanse met Balmalicous

Verwarm een beetje Balmalicious tussen je handen en masseer de balm in. Relax en kom tot rust #metime. Maak het Loïs+Day Cleansing Doekje nat onder de warme kraan en wring goed uit. Het gaat om de warmte van het doekje, niet het vocht. Leg het warme doekje over je gezicht en relax tot deze is afgekoeld. Wrijf zachtjes met het doekje en verwijder zo de Balmalicious en al het vuil. Spoel ’m uit en herhaal met de andere kant zodat alle restjes (oog)make-up en vuil van je gezicht zijn.

 

Castorolie, ook wel wonderolie genoemd, heeft zowel een reinigende als verzorgende werking en ondersteunt het zelfherstellende vermogen van de huid. Wordt gebruikt om vuildeeltjes uit de huid aan te trekken en maakt de poriën vrij van bacteriën. Goed om acné tegen te gaan. De roze kleur komt van Alkanet Root, een ingrediënt dat ontstekingsremmend en helend werkt.

Balmalicious bevat vegan wax (in plaats van bijenwas). 

2 + 3. Lotion Up and add some Pretty Oil

Na de reiniging kan je kiezen: breng eerst de Lovely Lotion aan op je huid en daarna de Pretty Oil, of meng de twee formules in je handpalm en breng je het daarna op je huid aan. Whatever works for you. Zes keer sprayen met de Lovely Lotion en een drupje Pretty Oil is gemiddeld. Maar, in de winter heeft je huid misschien wat meer olie nodig, en in de zomer – of als jouw huid wat vetter is – juist wat minder. Het leuke is, je kunt dus zelf gaan ervaren en ontdekken wat je huid nodig heeft. En iedere dag je huidverzorging precies daarop aanpassen! 

 

Lovely Lotion (pH: 4.5) bevat komkommerwater, dit werkt ontstekingsremmend en de geur is ‘non-sensitizing’ voor de huid. Aloë Vera verkoelt, herstelt en hydrateert. Lavendel hydrolaat zuivert de huid en bevordert huidherstel. Geschikt voor alle huidtypen en met name voor de vette en onzuivere huid.

Pretty Oil is speciaal voor de tienerhuid gecreëerd, die een ander vetzuurprofiel heeft dan de huid van een volwassene. Daarom meer oliën met een hoog gehalte aan linolzuur. Zoals druivenpit olie en saffloer olie. Maar ook de huid-lieveling jojoba (bijna identiek aan huideigen sebum). Calendula staat bekend om verzachtende en ontstekingsremmende werking voor de huid, helpt de huid herstellen en bevat veel antioxidanten. Bijzonder aan de Pretty Oil is de toevoeging van de algjes die de huid helpen beschermen tegen blauw licht en luchtvervuiling.

 

Inhoud en prijs: 
Balmalicious: 20 ml

Lovely Lotion: 20 ml

Pretty Oil: 6 ml 

Cleansing Cloth

 

Loïs + Day is verkrijgbaar via Loisday.nl. De Try Out Kit kost € 27,-. 

The Ritual (full size) kost € 69,-.

Over Loïs+Day: goede basics en inspirerende hormooneducatie

Uiteraard ontwikkelde Debbie van Weelden 100% natuurlijke, meukvrije producten en formules die passen bij tieners. Waarbij zij zich liet adviseren door Loïs en Day, tieners hebben immers andere prio’s (zoals geur). Ook de branding werd door de naamgevers op de voet gevolgd, waarbij ze zelfs het laatste woord hadden. Maar het belangrijkste voor Loïs+Day is de hormoon- en lifestyle-educatie. Natuurlijk helpt een goed skincare ritueel bij het krijgen van een mooie glow en het voorkomen van onzuiverheden, maar de rol van hormonen en voeding wordt door Loïs+Day echt in de spotlight gezet. In de basis een focus op acne triggers, uiteindelijk groeit dit uit tot een brede kennis van hormonen en hun invloed op het vrouwelijke welzijn. Als zij één ding leerden met hun eigen kroost was het wel dat deze doelgroep een compleet andere aanpak nodig hebben dan volwassenen. Geen ‘saaie’ teksten, maar peer-to-peer communicatie waarbij de vorm leidend is. Zodat de educatie niet voelt als ‘saaie whatever’ maar de doelgroep inspireert en motiveert. 

 

Real

Ook een belangrijk aandachtspunt: be real. Geen sprookjes, geen filters: een mooie, gezonde huid ontstaat niet overnight, huidverzorging is een werkwoord. En soms heb je daar doorzettingsvermogen en geduld voor nodig, het kan wel drie tot vier weken duren voordat je effect ziet. Maar dan heb je wel een flawless glow!

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.