chickstory planner.

New year, new goals met Chickstory

afsluiter van het jaar.

Het is aweer december, de laatste maand van het jaar. Wat is dit jaar snel voorbij gevlogen.. Veel mooie momenten en mooie nieuwe ervaringen rijker. Een jaar vol leer processen en levenservaringen die ik van tevoren niet had zien aankomen. Het jaar dat ook mijn jongste naar de middelbare school ging. En hiermee het bassisschool tijdperk helemaal afgesloten is, slik.. wat gaat het allemaal toch snel en wat worden ze snel groot. letterlijk, want ze halen me in qua lengte.

Loslaten.

Een jaar vol bewustwording en leermomenten. leren loslaten van negatieve energie en mensen. Maar ook mooie nieuwe ontmoetingen en veel fijne momenten. Met mijn lieve vriendjes en vriendinnen die ik al jaren ken. Waar ik al jaren liefen leed mee deel. Persoonlijke groei en fijne balans in mijn huwelijk. Wat tijdens en na onze burnout en depressie best even een tik gehad heeft. Een tik op alle vlakken. maar nu voelen we weer heel stabiel, gelukkig en verliefd.

Balans en liefde

Mijn man is een grote steun voor mij, mijn lief en beste vriend. En na een paar jaar die balans helemaal kwijt te zijn gaan we weer helemaal lekker, ook als gezin. Want de kids hebben daar ook last van gehad. Nu zijn wij met zn allen meer in balans zijn op de puber perikelen na. Hoort erbij zeggen ze. Twee puberende meiden en een huis vol gierende hormonen.

Mijn familie en vrienden zijn de mensen die mij door en door kennen en mij altijd kunnen opvrolijken. Zij helpen in het maken van keuzes. Ook bij het herzien van verkeerde keuzes waarbij ik weer eens niet naar ze geluisterd heb. En zij die al lang gezien hebben en mij gewaarschuwd. Zoals keuzes in nieuwe mensen toelaten in mijn leven. Hiermee ben ik in 2018 flink op mijn bek gegaan. Heb hier zelf het afgelopen jaar nog veel energie mee verloren.

Oprecht.

Sommige mensen lijken heel leuk en oprecht maar zijn dit niet. Leer je ook weer van. En je beseft je weer dat niet alle mensen het goed met anderen voor hebben. Zelf ben ik een positief mens en gebruik dit in mijn eigen leven als levensles. Door met nieuwe mensen beter op te letten. Want leuke vrienden en vriendinnen heb ik al. Meeste nog steeds van vroeger en die zijn me net als de nieuwe mensen in mijn leven heel dierbaar. Ben ook dankbaar voor alle mooie dingen die ik heb mogen en kunnen doen dit jaar. Dankzij mijn blog en vooral instagram krijg ik veel mooie uitnodigingen voor leuke events en feestjes, en mag ik de leukste en fijnste nieuwe lanceringen en mooie collecties testen en dragen.

steun en persoonlijke verhalen.

krijg ik heel veel leuke en positieve berichten en mails. Van mensen die mij volgen en steunen. Daar ben ik ook erg dankbaar voor, en dit geeft mij enorme energie om meer te doen. Veel mensen vragen mij om meer persoonlijke verhalen te delen. Ik heb besloten dit via mijn blog, ja hier dus te doen. Omdat op insta de berichten vaak te lang worden. daarom voortaan vaker updates en verhalen via hier.

Hopelijk volgend jaar weer een mooi jaar met gezondheid, liefde en geluk en veel mooie ervaringen.. Hoe was jouw jaar? Heb je een rustig jaar of juist een heel bewogen jaar gehad? Hopelijk was jouw jaar en mooi jaar waar je met veel plezier op terug kijkt. Natuurlijk maak je altijd wel minder leuke dingen mee, dat hoort bij het leven. Maar hoop dat het overall een mooi jaar was. Wens je een mooi 2020, ja 2020 gewoon al weer, jeetje.. Wat gaan die jaren snel. Des te meer reden om te genieten en lief voor elkaar te zijn. Het leven gaat veel te snel voorbij .

Planner

Voor het komende jaar ga ik alles plannen en bijhouden maar ook evalueren per week en per maand met doelstellingen en terug kijken in mijn Chick story diary, dit is meer dan een gewone planner. Dit is een planner, dagboek en mind planner. Een prachtig boek om je leven in banen te leiden. Tot een jaar geleden gebruikte ik geen agenda. Er lagen overal slingerende briefjes en chaos in mijn hoofd. Maar ben zo blij met deze fantastische planner. Hierin kan ik vooruit kijken, plannen. Maar terug blikken en doelstellingen beter plannen en behalen. de Chickstory planner gaat mij hier zeker bij helpen. Zou jij je leven ook wel beter willen plannen en je leven kunnen structureren en evalueren? Ook perfect voor mama’s, want veel ruimte om ook al de activiteiten van je kids in te plannen. Check dan de planner van Chickstory Happy new year goals boss babes.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.