MS mode broeken week, jeans for besties

Bij  MS mode is het broekenweek, en krijg je de tweede broek voor de halve prijs, voor jezelf of om samen jeans te shoppen met je vriendin.

Myra en ik zijn deze week een paar dagen op pad met onze meiden en een lekkere jeans mag in de vakantie garderobe niet missen. Heerlijk zo een paar dagen weg, en wat hebben we heerlijk weer! we zijn zelfs zonder jas naar buiten. Zo fijn om samen gezellig weg te zijn, heerlijk ontspannen en lekker genieten van het bos en de blije gezichten van onze meiden. Nikki en kleine Nikkie zijn beste friends forever en Lieke en Julia hebben veel lol samen en doen veel spelletjes en gaan veel zwemmen.

Vandaag hebben ze een duik cursus gedaan in het zwembad, en Nik en Nik hebben tompoucen gemaakt en zijn naar de speeltuin geweest .Wij zijn lekker gaan koffie drinken en hebben genoten van onze blije kids. Verder maakten wij wat leuke outfit postsen schrijven nu dus blogs..

Wij shopte deze twee jeans  voor de vakantie bij MS mode en ze zitten super, Myra draagt een kek rood panter printje, en ik een classic blue jeans met donkere bies op de zijkant en combineerde die matchend bij Myra’s  jeans met een rood panter blousje.  Bij MS mode shop je fashion in alle maten, vanaf maat 38 tm 54 dus perfect ook als je een mooi maatje meer draagt. Geen tuttige grote maten tenten, maar hippe items die je mooi kan combineren, we love it, en we love twinning en samen shoppen. Thanks MS mode voor deze fijne jeans.. Die gaan we veel dragen dit seizoen. Ze hebben ook een serie te gekke sport outfits onder de naam So me fashion, hierover ook binnenkort een blog, deze en meer leuke broeken zie je komende week in de style blog van Myra, hier op beafitmom.nl en op the curve empire.

Shop ook online op www.ms.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.