Mooy Clinics lip filler zonder naalden

Droom jij van mooie volle lippen? Ik kijk altijd naar mijn dochters, beiden gezegend met mooie volle lippen ,zo mooi. Deze volle lippen hebben ze zeker niet van mijn genen mee gekregen.. als ik lach verdwijnt mijn bovenlip, en is er niks meer dan een klein streepje te zien..

Mooy clincs lanceert een geweldig nieuw product om je lippen voller te laten worden zonder prikken.. een sprookje? of werkt het echt?

Zoals geschreven van nature ben ik helaas niet gezegend met mooie volle lippen, dus mijn interesse was meteen gewekt! Echt filters in mijn lippen spuiten durf ik niet aan. Waarom niet? Bang voor verkeerde fillers, lelijk effect en, naalden in je lip? Ehm, no thanks..

Of ik bang ben voor naalden? in principe niet, heb in mijn frons rimpel wel botox laten spuiten, maar lippen vind ik echt dood eng, bang voor de pijn, en bang dat ik het niet mooi zou vinden. Maar ook bang dat het verkeerd gaat en ik een paar maanden met lolo ferarri lippen rond loop, oh hell no, wat een nachtmerrie zou dat zijn. Daarom was ik meteen enthousiast om deze set van Mooy clinics te proberen.

Heb Roza , founder van Mooy clinics gesproken op een event en ze vertelde daar haar verhaal over de filters gone wrong bij haar eigen lippen, dit was precies de reden voor haar en de motivatie om dit product te ontwikkelen. deze serie beloofd voel lippen voor 12 uur lang in drie simpele stappen:

de 4D lip injector set bestaat uit ; the amplifying scrub; deze opent de porien van je lippen en zorgt ervoor dat de dorbloeding op gang komt.

als je dode huidcellen laat zitten kan er geen product door dringen in je lippen. deze scrub is verijkt met shea butter en rozenbottel , wat je lippen lekker zacht maakt.


stap twee: de lip maximiser: deze zorgt voor verbazingwekkend veel volume en je voelt je lippen tintelen en opzwellen. deze maximiser is gemaakt van exclisieve natuurlijke ingredienten in hoge concentraties. deze perfecte combinatie van sterk geconcentreerde ingredienten is de key to extreme volume boosting in je lippen. hell yess, ik voel ze al opzwellen ne kan het bijna niet geloven.een paar ingrediënten: 24k goud, capsaine en hyaluronzuur zorgen voor perfecte plump in je lippen wel `6 uur lang.

de hyaluronic booster is ee nserum, die breng je als laatste aan, deze bestaat voor 89 % uit sterk geconcentreerd hyaluron zuur. dit zorgt dat je collageen aanmaak gestimuleerd wordt.

Collgeen zorgt er voor dat je lippen langer vol blijven en om volume in je huid te krijgen.als je dit serum langer gebruikt met regelmaat z;zal er meer collageen in je lippen opgebouwd worden en je lippen van zichzelf voller uit zien, door de nieuwe collageen aanmaak onder je huid. Ik vind het een top product en zie meteen verschil, ideaal als je eens een tijdje wil kijken of je dit mooier vind bij jezelf, en een tussen stap naar een eventueel echte filler in je lippen, als je durft.

Ik hou het bij dit product, vind het resutaat super, en mijn lippen voelen ook super zacht.

Heb jij mooie volle lippen van jezelf? Of zou je ook graag meer volume in je lippen hebben? Ik heb van mezelf echt geen hele volle lippen, en als ik lach is mijn bovenlip dus echt een dun streepje, dat hoort bij mij, maar met dit product kan dat tijdelijk verleden tijd zijn. Ik ben fan.

Vollere lippen zonder injecties, a dream come true.

deze lip injector set is te koop via Mooy clinics voor 79,00http://www.mooyclinics.com

Dit blog is gemaakt met producten die ik gekregen heb.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.