Moederdag met pretty nails van Essie

 

 

Vandaag is het moederdag.. en net als alle andere mama’s weet ik dat het elke dag moederdag is, want ik heb niks te klagen..

Heb twee dochters, en ondanks dat het pubers zijn krijg ik nog elke dag knuffels en kusjes, en doe ik heel veel leuke dingen met ze. Hoor vaak anders van moeders met kids van dezelfde leeftijd, twee verschillende dames, zowel qua uiterlijk als innerlijk. Die verschillen betekent voor mij dubbel genieten, want met beiden doe ik totaal verschillende dingen en is alles een andere beleving..

Mijn oudste is fashionista puur sang en creatieveling en de jongste is meer van de games en techniek en doe maar lekker simpel jeans and tee kinda girl..

Met zo veel leuke dingen en liefde van mijn meiden is er voor mij eigenlijk geen dag nodig om dit te bevestigen of om recht te hebben op een cadeau of knuffels en kusjes.. Want ik ik krijg het hele jaar door verassingen, klein en groot, en heel veel liefde van mijn meiden. MAARRRRR.. leuk vind ik zo’n extra dag verwennerij natuurlijk wel.. Stiekem ben ik toch benieuwd of ze weer een lekker ontbijtje  krijg, met knutselen, gedichtjes en een optreden, en een cadeautje en vaak ook een mooi cadeau van mijn man.. het schattigste zijn de zelfgemaakte dingen.. en de cadeautjes die ze van zakgeld kopen.. love it.. Samen dingen doen vind ik ook altijd een cadeau, als ik met de meiden of met  een vd meiden op stap ga, echt genieten van die koppies, al is het maar ergens een theetje drinken op het terras, of picknicken in de duinen.. 

Deze week was ik samen met met Nikki, mijn oudste dochter uitgenodigd voor een heel leuk event van Essie, ja, van die prachtige regenboog aan kleurtjes nagellak.. daar was Nikki wel voor te porren en we kregen een keuze manicure en heel veel lekkere zoete hapjes, milkshakes taartjes en macarons en overal was alles versierd met heerlijk snoepjes, bloemen en de duizend een een kleurtjes nagellak. we loved it..

Nikki keek haar ogen uit, niet alleen naar het decor, maar ook naar alle mode meisjes die er rondliepen en naar de mevrouwen die de manicure deden..  Mijn meisje heeft heerlijk gesnoept van alle zoetigheden die verspreid waren over de tafels,en ik kan dan zo genieten van haar blikken en reacties…  zelf vond ik vooral de milkshakes en de macarons heerlijk, heaven….

Voor moederdag heeft Nikki thuis ook al onze nagels gelakt met de nieuwe serie nagellakken  Essie treat love & color.. een nagellak en een verzorging voor je nagels in een in 32 verschillende prachtige kleurtjes te koop.. we love it. Nu kan je je nagels dus verzorgen, versterken en in een pittig kleurtje lakken tegelijk.het is een nagel versterker die je nagels een instant  een perfecte look geeft met verhelderende pigmenten en versterkt met een ademende verzorgende formule met collageen en camille extract..alles in een lakbeurt, geen base of top coat meer nodig, we love it… want we zijn niet zo geduldig om al die laagjes te laten drogen.. oeps..Deze nagellakken zijn ook een top cadeautje voor mama’s.Al heeft Nikki al onze nagelakjes ingepikt.. oh well.. we share them..

Zelf trakteer ik mijn mama vanmorgen op een speciale moederdag wolkout  en lunch op mijn sportschool, daar organiseren ze dit event.. speciaal voor moederdag, ben heel benieuwd wat ze er van gaat vinden..

i love you mama, en al ben ik  bijna 41, jij blijft altijd mijn allerliefste mooiste  stoerste prinsessenmama, en ik jouw kleine meisje ..

Fijne moederdag!!!

Nagellakken zijn ofcourse allemaal van Essie, oa te koop bij Etos en via bol.com

En even  wat foto spam van mijn lieve meiden, gekleed in zwart met oudroze  want dat is tha bomb, alles van PRIMARK

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.