Minus floral prints

Sinds ik kort geleden het scandinavische merk Minus leerde kennen ben ik groot fan! En vandaag show ik jullie een van mijn favorieten uit de nieuwe zomer collectie, deze grijze jurk kan je zowel sportief en stoer als zakelijk chic dragen en is een echte musthave om in je kast te hebben hangen. Als kind was ik een echte tomboy en wilde het liefste alleen joggingpakken en jeans aan. Maar mijn moeder trok mij regelmatig toch jurkjes aan, waarmee ik dan in de bomen klom en vaak met een gescheurde of bevlekte jurk thuis kwam.. Ze gaf de moed niet op. Nu zitten er standaard veel jurkjes en rokken in mijn garderobe, en ben ik gek op printjes. Goed dat mijn moeder vroeger toch vol bleef houden..Deze jurk was dan ook liefde op het eerste gezicht en laat ik deze graag zien hier op beafitmom.nl.

De collectie van Minus is vrouwelijk, stylisch en gemaakt van soepele stoffen en mooie modellen. Veel te gekke prints en dus ook erg moeilijk om keuzes te maken. De prijs is voor scandinavian fashion design erg vriendelijk en dus kan je ook meerdere items scoren. Ik heb nog een aantal leuke looks van Minus in petto ,en deze deel ik later met jullie in een outfit post. Deze keer dravik dus het grijze flora print jurkje met mijn evergreen Gucci riem en laarzen van elisabetta Franchi, de panty komt van de new yorker, en is ook een van mijn fashion favorieten. Cant go wrong met een spannende kant panty.. de sieraden zijn van MyIMenso Her collier met medaillon is zo leuk, je kan er elke keer een andere steen in doen, zo heb je elke keer een andere ketting om.

Mijn bril komt van Paul van de beek, en is van Anna Hickmann.De pet is een oudje maar blijft favoriet. In het voorjaar draag je deze jurk met een fijne klassieke jas of een leuk kort leren jackje, en straks in de zomer fijn zonder jas, kan niet wachten tot de periode dat we de jassen weer aan de kapstok kunnen laten hangen… Jij ook?

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.