Manifesting make -up cursus Shab.

LEER HOE JE DE KRACHT VAN MAKE-UP INZET OM JOUW DROOMLEVEN TE MANIFESTEREN

Stel je eens voor,dat je elke dag opstaat en je er op je werk of het schoolplein beeldig uitziet ? Dat je gemakkelijk en snel een mooie look aanbrengt in de ochtend, zodat je krachtig en vol zelfvertrouwen de dag start . Dat is wat make up met je doet . Als je graag mooie make up draagt om je mooier te voelen dan is deze cursus echt wat voor jou! Deze make up Cursus van Shab leert Shabnam Ashkar jou de tips en technieken van het aanbrengen van make-up, zodat je je elke dag mooi en krachtig voelt. Met deze technieken begrijp je beter wat bij jouw gezicht en persoonlijkheid past, en leer je hoe je deze mooie en perfect aan kan brengen.

MAKE UP OM JE MOOIER TE VOELEN.

Als je make-up draagt om er goed uit te zien en je mooier te voelen, dan is deze online cursus perfect voor jou.
Door ’s ochtends de tijd te nemen om je make-up perfect aan te brengen, begin je de dag op een positieve manier. Je creëert niet alleen een moment van rust en ontspanning voor jezelf, maar je geeft jezelf ook een goed gevoel. Het aanbrengen van make-up is namelijk niet alleen een oppervlakkige handeling; het gaat ook om het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde dat je ermee creëert.

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER SCHOONHEID IN JOUW LEVEN?

De online cursus Manifesting Make-up van Shabnam Ashkar is ontworpen om je te helpen hoe je precies de juiste make-up aanbrengt om je gezicht te accentueren en je natuurlijke schoonheid te benadrukken

Schrijf je dan nu in de cursus en ontvang een prachtige SHAB lipstick t.w.v. 30,95 cadeau!

Manifesting make up cursus https://academy.houseofare.nl/manifesting-make-up/

Binnenkort meer over Shab op https://www.beafitmom.nl

shabnamashkar #shab #houseofare

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.