Mama mag ik je make up?

Tijdens deze corona periode zijn we veel meer thuis. Zo zijn ook de meiden veel meer thuis en doen we steeds meer dingen samen. Met twee tienermeiden in huis en veel leuke make up om te testen doen we vaker meiden dingen samen. Een mama je make up dagje  bijvoorbeeld. Want hoe leuk is het om al die make up eens uitgebreid te testen op je dochter?  Mama, mag ik je make up?

 

pupa milanoteen make up

Pupa milano stash

Pupa Milano

Vandaag hebben we elkaar mooi opgemaakt met de make up stash van Pupa Milano. Dit merk vinden mijn meiden heel leuk, en vandaag mocht ik  Julia, mijn jongste dochter en tomboy mooi maken voor een foto om aan oma te geven, het is tenslotte bijna moederdag. Het leek me leuk om haar een mooie foto van de meiden te geven. Samen hebben we de producten gekozen die we gebruiken voor deze mooie look bij Julia. Ze veranderd de laatste paar maanden, en krijgt steeds meer interesse in make up, mode en kleding, en haar haren mooi doen. Zo leuk om te zien. Ze heeft een heel eigen stijl. En koos voor deze producten  onder andere van de Glamourose lijn en candy punk lijn van Pupa Milano.

pupa teenpupa milano blush

 

Wat hebben we gebruikt?

Julia heeft een echte tienerhuid, met onrustige plekjes en pukkeltjes, we hebben de basis aangebracht met foudation uit de natural collection gebruikt met onze vast concealer van Catrice, en de bronzer. En zijn gaan experimenteren met de fijne producten van Pupa. Julia moest wel even wennen aan zo’n echte volle make up look. Normaal blijft het bij mascara en lipgloss. Dus dan was dit wel even wennen, we hebben dr ogen met mooie donkerbruine metallic en een paar naturele tinten opgemaakt en een dikke laag  Sexy lashes mascara. Daarna een dash of blush en de lippen eruit laten springen met een mooie lipgloss. Gewoon jaloers op die mooie volle lippen en grote groene ogen.

Aanrader..

Sinsdien doen we vaker make up lookjes, en denk dat ik die hier vaker ga delen. Zo hebben we ook met eyeliner wat looks gemaakt.. dus wordt vervolgd. Na het opmaken maakten we wat leuke foto’s om naar oma te sturen, en dit is het resultaat. Was weer een gezellig middagje, dit is natuurlijk ook leuk om met een vriendin te doen. Hou je wel eens een gezellig beauty middagje? Is ook leuk om iemand daarmee te verrassen. 

De glamourose lijn en de Candy Punk lijnshop je hier: shop pupa milano

Pupa milano stash

 

pupa milanopupa milano

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.