maak van de tijd jouw bond genoot met Blue tech liss van Payot

Wist je dat door overmatig blootstellen van je huid aan beeldschermen, gebrek aan natuurlijk daglicht en te korte nachten en onz leefwijze  het verschil tussen dag en nacht steeds kleiner wordt? onze interne biologische klok raakt in de war en dit is te zien aan je gezichtshuid. Gevolgen? Rimpels, droge en doffe huid. Precies wat we niet willen en juist zo veel aan doen om te voorkomen. Zelf kan je natuurlijk je telefoon proberen wat minder te gebruiken en ook minder achter de pc te zitten, maar als je werk achter een pc is, is dat wat lastig. Zelf ook schuldig aan, doe veel werk vanaf mijn telefoon, en kijk vaak filmpjes op mijn telefoon.Om je huid te beschermen tegen deze blootstelling doe ik naast mijn tel wat eerder op de avond weg leggen ook andere dingen om mijn huid te beschermen.

Pas geleden ben ik samen met Sonja naar een leuk event geweest om informatie te krijgen over deze nieuwe producten van Payot. En ben ik begonnen met het gebruiken van de Blue techni liss  lijn van Payot.  Deze lijn met heerlijke huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat de effecten van desynchronisatie van de bioritmen op de huid bestreden worden en de effecten van blauw licht op de huid verminderen. volgens deze stappen`;

overdag beschermen we de huid.

s’nachts regenereren we de huid.

In het weekend vernieuwen we de huid.

Een doordachte formulering , een combi van kruiden geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek die haar kracht haalt uit de wisselwerking tussen blauwe monnikspeper en extract van de Malrove waardoor het verstoorde evenwicht van de huidmetabolismen hersteld wordt en de huid beschermt tegen de effecten van blauw licht.Het toegevoegde hyaluronzuur strijkt de huid aan de oppervlakte glad en vult haar diep op.

Een wondermiddel? Ik testte het uit.

ik gebruik zelf de liss concentre, een heerlijk zacht serum, met daaroverheen de liss jour dagcrime, deze voelen heerlijk aan op de huid en brengen fijn aan, ze smelten samen met de huid, in dus prima als basis voor je eventuele make up. Ook het masker voor het weekend is heerlijk en voelt super fijn aan..Een mega booster voor je huid.

S’avonds smeer ik de liss  Nuit, een heerlijke gel die ook zo fijn aanvoelt.

Tot nu toe reageert mijn huid hier erg goed op, en ziet ze er een stuk uitgeruster uit. Met mijn 41 jaar heb ik al wel wat rimpels en lijntjes, maar deze producten  voldoet aan mijn verwachtingen van producten  van hoge kwaliteit.

Wat doe jij om je huid te beschermen tegen deze lichtbronnen?

Meer info en bestel adressen en verkoop punten via www.payot.nl

Foto’s by Sean Palermo

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.