tangle teezer

Klittenvrij zomerhaar met Tangle Teezer.

Klittenvrij zomerhaar met Tangle Teezer.

 

 Na een lange zomerdag thuis komen met een bos vol klitten? Nu Klittenvrij zomerhaar met Tangle Teezer.  De must have brush voor klittenvrije haren. Voor de vrouwen onder ons het lange lokken is dit vast heel herkenbaar, vooral in de zomer. Die vervelende klitten in het haar, dus we  er maar moeilijk uitkrijgen, vooral na het zwemmen in de zee of het zwembaden met chloor water, Je haar lijkt wel touw. De gedachte aan het borstelen van het haar ga je al zweten. De horror. Maar met de Tangle Teezer is het een fluitje van een cent. 

Tangle Teezer

 

 

Pijnloze ontklitting van het haar.

heb jij vaak klitten in je haar? Tangle Teezer is de oplossing. Deze borstel beloofd pijnloze ontklitting door een vaste druk te gebruiken. Ook geeft dee fijne borstel een ontspannende hoofd massage zelfs geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Zeker vergeleken bij de meeste andere normal haar borstels. Je kan de Tangle Teezer gebruiken op droog en nat haar en van de wortel tot in de puntjes. Zo heb je klittenvrij zomerhaar met Tangle Teezer. Zelfs voor haar met extensions. Maar ook met afro haar.

 

Tangle  Teezer2

Trendkleuren.

Pastel kleuren zijn een enorme trend dit seizoen en de Tangle Teezer is dan ook verkrijgbaar in vele vrolijk zomer kleurtjes. De perfecte  accessoire  en tool om je  haar  glanzend, gezond en klitvrij te houden deze zomer. Heb jij al een fijn borstel van Tangle Teezer in huiis? Om je haar glanzend, gezond en klitenvrij te houden?

Zelf draag ik extensions en gebruik erg graag de  Tangle Teezer om mijn lokken te borstelen, zo blijven mijn extensions lang mooi, glanzend en gezond.

 

 

tangle teezer

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.