Kiehls eye serum

Kiehl’s vitamine C eye serum

Deze week ontving ik van Kiehl’s een heel fijn nieuw product. Het powerfull- strength line reducing and dark circle diminishing vitamine C serum. Das een hele mond vol.. een echte beauty krachtpatser gerealiseerd in een prachtige kleine verpakking.  And size does not matter in dit geval. Deze fijne serum voelt zeer prettig aan op de huid. Je voelt de werking al gelijk bij het aanbrengen. Dit doet iets, deze Kiehl’s vitamine C eye serum. Lees snel verder.

Kiehl's

 

Vitamine C.

De krachtige werking van vitamine C is al vaker geroemd en daarom veel gebruikt in mooie beauty producten. Werkt verjongend, en verfrissend en kan de zichtbaarheid van pigmentatie verminderen. Deze fijne eigenschappen zijn de reden dat dit ingrediënt vaak gebruikt is in de hedendaagse beauty producten .

Werking

Naast vitamine c zitten een de werkzame stoffen Tri- peptide en hyaluron in. Twee sterke mooie ingrediënten. Dit serum helpt het verminderen van de lijntjes , kraaienpootjes en helpt zichtbaar het verminderen en correctie van donkere wallen en kringen onder de ogen. Dit voor een zichtbaar gladder en stralende huid. Deze speciaal ontwikkeld voor de dunne huid onder de ogen. Het hersteld de huid en laat deze stralen.

Gebruik.

Hoe gebruik je dit serum? Dit serum breng je aan met je vingertoppen. Zachtjes aankloppen op de gereinigde huid onder het oog.  En dan gladstrijken langs de oogkas. Now it can work i’ts magic..  Je kan dit elke ochtend en avond doen. Zo zal je steeds groter verschil zien. Zelf gebruik ik het nu een paar dagen en merk al verschil . Bye bye foundation ,bye bye blauwe vlekken en donkeren kringen. Welkom stralende huid, en frisse blik. Het geeft een uitgerust gevoel en zo zie je er ook een stuk minder vermoeid uit. Echt een top product deze Kiehl’s vitamine C eye serum.

Kiehl's eye serum

1Reactie
  • Beppie de Groot
    Geplaatst op 11:23h, 04 mei Beantwoorden

    Wauw klinkt heerlijk! Dat is wat ik nodig heb. Leuk geschreven weer. Xx

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.