westfieldmallofthenetherlands

Kerst shopping in Westfield Mall of the Netherlands.

Kerst shopping in Westfield Mall of the Netherlands

Kerst shopping in Westfield Mall of the Netherlands , dat is echt een aanrader. Alle winkels onder een dak en een geweldige ambiance.  Westfield Mall of the netherlands is echt een mega aanrader om al je kerst aankopen onder een dak te shoppen.  Naast al het shop aanbod  wat overweldigend compleet is, is dit toch wel de shop hotspot van het moment.  Ik kwam hier voor het eerst toen het nog in aanbouw was en verbaasde me toen al over de omvang van dit geweldige centrum, was toen al zo benieuwd naar welke winkels er allemaal in zouden komen. Nu, twee jaar later is het klaar en het ultieme shopping centre van nederland. 

Noot van de redactie.

Samen met mijn vriendin Marieke en mijn dochter Nikki ging ik er kerstshoppen. Net voor de nieuwe lockdown inging. Helaas is het door de huidige Corona maatregelen niet mogelijk om in de winkels te shoppen, maar kan je bij veel winkels, waaronder bijvoorbeeld Bath & body works, wel click and collect shoppen en je bestelling afhalen. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer genieten van alle mooie winkels in de mall.  Maar wilde deze geweldige shop experience toch erg graag met jullie delen. Houd de website van Westfield  Mall of the Netherlands in de gaten voor de laatste updates.

kerst decoratiekerst shopping bathandbodykerst

kerst ster westfield mallwestfield mallkerst decoratie westfield mall

Kerst cadeaus

Als je dus op zoek bent naar de ideale kerstcadeautjes, en je hebt een hele waslijst aan wensen voor iedereen. This mall is the place to go. Er zijn verschillende shop areas. Allemaal met hun eigen niche. Zo heb je een afdeling met alle bekende grote ketens, een deel met exclusieve boutiques. Maar ook pop /up spaces voor pop up shops en events.  Er is een heel uitgebreid foodcourt, en een verdieping met restaurantjes en een grote game hall en bios. Maar ook te gekke speelplekken. Zowel voor de kleintjes als volwassenen. Er is een heus insta museum om content te maken voor je socials of gewoon voor de fun. Voor elk wat wills in in deze geweldige mall.

 

game hallmall of the netherlandspassenwooninspoyaya

westfield mall food

Pop Up shops

Kerst shopping in Westfield Mall of the Netherlands is dus heel erg leuk en divers.  De pop up shops zijn een leuke afwisseling op het bestaande aanbod en blazen wat extra aanbod het leven in.  Ook kan je in de mall regelmatig leuke events voorbij zien komen. de nieuwste pop up store is die van  Anna Nooshin, zij opende haar NOOSH pop up, waar getrainde visagisten je een beauty touch up geven en je kunnen adviseren. Ook voor exclusieve Holiday Gift sets kun je hier terecht.

 

foodcourtkleedkamers yayamoeder dochter shoppingdaydochter

Kerstsfeer proeven

Ook is er voor de feestdagen natuurlijk een geweldige kerstsfeer gerealiseerd.  De winkels, de gevels en door de hele Westfield mall of the netherlands zijn allemaal mooie lichtjes en versieringen opgehangen. Er is zelfs een heus kerstbomen bos gemaakt op een van de pleinen waar je door heen kan wandelen.  Supergezellig en op en top kerst sfeer is wat we proeven als we door dit geweldige overweldigend grote shopping centre lopen, wat toch heel knus  aanvoelt door het slim indelen en gebruik maken van ruimtes en indeling.  Ze hebben zelfs een eigen huis geur, wat je meteen herkent als je de mall binnenkomt, subtiel maar herkenbaar.

Ik hou ervan en ga hier zeker vaker shoppen, zeker ook weer met de tieners.  Want ook voor mijn dametjes is er van alles te vinden.

mall of the netherlandsguessmschwestfield mallmsch copenhagenkerst

Zo shopte ik voor mezelf en voor mijn dochter een hele leuke look bij Yaya,  waar het interieur is alsof je thuis komt of in een chic hotel bent, de dames helpen je graag met het vinden van een perfecte outfit en de koffie is er heerlijk.  Daarna slaagden we bij MSCH COPENHAGEN voor de perfecte kleur blauwe trui en beeldschoon overhemd voor mij. Prachtige Deense designs en pasvorm en wederom een zeer aangename winkel bediening. Ook shopten we heerlijke geurkaarsen en genoten van alle heerlijke body producten en geuren bij de hype du jour Bath and Bodyworks uit amerika.   De ultieme kerst cadeau tip voor nu. Voor de jongste slaagden we voor een geweldig pak om in te chillen en sporten van Guess activewear. 

Foodcourt.

En genoten we van een heerlijke poke bowl in het eet theater, een hele verdieping vol met leuke restaurants. Een compleet dagje weg voor de hele familie want zelfs voor de niet shop fans geen straf.  En na het shoppen straks als het weer mag lekker naar de bios. Ja, een filmpje pakken na het shoppen.  Zelfs een bios zit hier in de  Westfield Mall of the Netherlands, What more can you ask for?

Kerst shopping in Westfield Mall of the Netherlands, dat is echt een aanrader.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.