Corona Ramp of zegen

Julia test huidverzorging van DR Leenarts

Pas geleden ontving ik een fijn pakketje van Dr leenarts thuis met heerlijke no nonsens dagelijkse verzorging producten om mijn dochters huid te verzorgen en hydrateren. Een lijn producten die echt wat doen voor je huid.

Ik ben begonnen met het testen van de dag en nacht crème op de huid van mijn jongste dochter. Zij heeft een extreem gevoelige huid en veel last van puber kwaaltjes als pukkeltjes, rode vlekjes en vette huid. Deze crèmes bevatten alleen pure ingrediënten endeden haar huid goed, de roodheid is al een stuk minder en ze vind de producten prettig om te gebruiken. Ondanks de vette huid is deze toch vochtarm en heeft dus ook ze meer voeding nodig, daar zijn deze twee crèmes perfect voor. De eerder aangetroffen gerste korrels zijn verdwenen en de pukkeltjes worden ook al een stuk minder, dus ook voor tieners is deze lijn producten een aanrader.

Zelf gebruik ik graag de verzorgende olie om mijn lichaam in te smeren, ik heb ook een hele droge lichaamshuid en dee vraagt om een fijne rijke verzorging, deze olie voelt heerlijk zacht aan op mijn huid en heb daarna een heerlijk soepel gevoel.. Verder gebruik ik graag de handcreme om mijn droge handen te verzorgen.

gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn mijn handen al een stuk minder droog geworden. Zal ook wel wel de ouder wordende huid te maken hebben.

Als je op zoek bent naar een betaalbare maar goed werkende huid verzorging lijn is deze echt een aanrader.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.