Jouw box by Ralph Moorman

Wat een cadeautje om uit te pakken, deze Jouw box Ralph moorman favorites! Een prachtige box met twaalf mooie producten voor maar 39 euro en een inhoud van 125 euro

Voor het hele gezin zitten hier super leuke handige en gezonde items om te proberen. En hoe leuk is het om een box met de post te krijgen en deze uit te pakken en allemaal leuke dingen te ontdekken. Veel van deze producten kende ik nog miet en vind het altijd erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Naast dingen die ik nog niet kende zaten er ook bekende favorites van mij zelf in, die komen altijd van pas, zoals het Masky maskertje om je huid  een detox te geven en te zuiveren.., heerlijk! een van mijn faves uit de box:  de fantastische deo van We love the planet. Deze deo is een compacte crème die je onder je oksels smeert en je er de hele dag geen omkijken eer naar hebt. Ook perfect voor tieners, zoals bij mij thuis die nogal last hebben van de hormonen. De Witch hazel van Natural heroes is nu vaste prik voor mijn jongste dochter, om haar huid goed te zuiveren en in balans  te houden.De toverhazelaar (witch hazel) werd eeuwen lang gebruikt door de Indianen. Tegenwoordig gebruiken we vooral het destillaat van de witch hazel op onze huid en ook daar bewijst deze geweldige boom zijn kracht. Witch hazel versterkt de huid en door de samentrekkende werking verfijn je de poriën, waardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen en je een mooie egale huid krijgt. Verder helpen de samentrekkende eigenschappen ook om je huid strakker te maken en fijne lijntjes te verhelpen.Ook fijn voor mezelf dus, maar ze heeft m ingepikt, zoals eigenlijk bijna alles wat er in deze box zat.

Waar ik ook weg van was is de Golden Milk, deze heb ik puur voor mezelf, voor een lekker geniet en rust momentje apart gehouden.De smaak is heerlijk..De golden milk is heel gezond en lekker, ik maak m met havermelk die ik zelf maak van havermout en mijn vegan milker, heerlijk stukje love choco extra puur bar erbij, die zit ook in de box, en genieten maar.

 

Verder nog veel meer heerlijke producten die ik ga testen, en zal jullie via mijn insta stories op de hoogte houden van deze producten.. Deze box een echte aanrader? Ik vind m super en als jij m ook wil testen, vraag er een aan en probeer deze heerlijke producten zelf.

www.jouwbox.nl

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.