Hunkemoller lingerie

Alsechte lingerie junkie ben ik al jaren groot fan van Hunkemoller en vond het erg leuk dat z mij gevraagd hebben voor ze te bloggen. Met valentijn ontving ik een sexy rode babydoll om een verleidelijke verassing te hebben voor mijn man. Natuurlijk vond ook hij het erg leuk om mij zo aan te treffen toe hij die dag thuis kwam, needless to say.

IK hou van verschillende soorten setjes, van basic tot sexy , maar de pasvorm is van groot belang, bij hunkemoller hebben ze de collectie opgesplitst in categorie aan pasvorm en zo vind je jouw perfect match in de verschillende setjes terug.

mijn favoriete fit is perfect plunge om een sexy vol decolleté te creëren. Sinds ik weer op een gezond gewicht ben is mijn cupmaat van een B of kleine C cup naar een volle D cup gegaan en zijn mijn borsten weer in een mooie vorm, van al het afvallen waren ze behoorlijk kleiner geworden en was het volume weg. Gelukkig zijn ze weer in volle glorie terug en zijn ze qua shape weer vol en zijn ze net zo strak als vroeger en hangen ze niet meer. Dat is nog een voordeel van een paar kilo meer, en ben hier erg blij mee. Dit past bij mijn lijf.

De verschillend pasvormen : perfect plunge, delicious demi, beautiful balcony,fabulous full cup, the passionate, the tease, secret lover, the one and only, derailment multiway, the flirt, the heartbreaker alleen de namen al. Op de website vind je ze allemaal terug en ook fijne tips voor het kiezen van de juiste bh voor jou. In de winkel meten ze je maat op en dat is aan te raden af en toe te doen, je borsten veranderen je hele leven, en dus kan het zo maar in dat je een verkeerde maat bh draagt. Laat jij je bh maat wel eens meten? Ga gauw naar de Hunkemoller en check gelijk even de nieuwe collectie met fantastische nieuwe setjes. Im in love. Zelf ontving ik dit nieuwe setje uit de Noir collectie, bordeaux met zwart, mysterieus and sensueel . Maar kan niet wachten op mijn lente setjes.

Wat is jouw favoriete lingerie stijl? Ben je van de basics, van de lieve setjes of hou je van een tout en sexy setje? Ga gauw naar de website van hunkemollerhttps://www.hunkemoller.nl/bh-s/favourite-fits?page=2

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.