De spencer trend van nu

Hoe draag je de spencer trend van nu?

 

Hoe draag je de spencer trend van nu?

Hoe draag je de spencer trend van nu?  Velen zijn fan, sommigen vinden het wat minder. Je kan deze trend op vele manieren vertalen.  Zelf vind ik deze trend het leukste in de klassiek variant met een witte crisp blouse eronder en een jeans.  Je kan de spencer op vele manieren dragen, en dus uiteenlopende looks ermee maken. Ze zijn te krijgen in diverse varianten, klassiek ,zoals deze combi, die ik shopte bij Giulia en Co. Hoe draag jij deze trend? Of sla je deze  over? Beafitmom slaagde met dit exemplaar

Ga je voor de klassieke look?

Zelf koos ik voor de klassieke look, met een blouse eronder en jeans, afgestyled met een paar fijne western laarzen van Bootstock. Zelf vind ik deze look gekleed en toch lekker voor elke dag.  vooral zo met de western boots. De spencer koos ik in een frisse blauwe kleur, wat mooi combineert met de witte blouse en blue jeans. I like my classics. Ook mooi om te combineren met een lange zwierende rok, of juist een pittige pencil skirt. Had deze combi ook al eens op een kittige leren broek, eigenlijk is het een alleskunner. De spencer past zich moeiteloos aan .

Fashion looks met de spencer trend.

Op socials zie je de spencer trend ook vaak terg komen in mega oversized  als jurk gedragen met alleen een panty en een paar toffe boots of juist gympjes, deze look vind ik dus ook super leuk, en is ook echt een mega trend. Zelf heb ik er nog geen een kunnen vinden die lang genoeg was bij mijn lengte om dit zo te dragen.  Maar voor de iets kleinere dames onder ons is dit een super leuke trend, zelf zou ik dit dan met fijne biker boots doen en er een toffe hoed bij opzetten. Maar dat is voor mij altijd het ultieme accessoire.   Je shopt deze spencer en blouse hier.

spencer

spencer trend

trend look

Spencers are hot.

Deze trend, van de mouwloze trui, wat een spencer eigenlijk is, zal de komende tijd veel te zien blijven in het mode beeld. Zelf Ga zeker ook nog op zoek naar de grote langere variant die voor mij wel als een jurkje draagbaar is. Zo leuk om te zien dat alles terug komt. Zo shopte mijn dochteer een in de kilo shop, met een ruit, en ga ik die ook zeker uit haar kast lenen binnenkort.  Zij heeft een aantal leuke spencers in de kast, en combineert het weer heel anders.  Leuk om ieder zijn eigen stijl hier in te zien. Of juist voor iets heel anders te kiezen.  Vooral als je er totaal niks mee hebt. Ben benieuwd hoe jij deze trend draagt..

 Blouse en spencer  van Josephine & Co, bij  Giulia en Co.

Western boots  van  Bootstock

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.