Hi, ik ben Myra

Hallo lieve mensen,

Enige tijd geleden is mij gevraagd om te gaan schrijven voor Beafitmom.nl – echt super leuk om te doen natuurlijk. Ik zal meteen eerlijk zijn: ik heb geen achtergrond in schrijven, maar ik ga mijn best doen om jullie zo goed mogelijk een kijkje te laten nemen in mijn leven als werkende moeder en vrouw van.

Ik heb een eigen bedrijfje dat na een aantal jaren eindelijk zijn vruchten gaat afwerpen wat onder andere wat langer geduurd heeft omdat ik mama ben geworden van 2 geweldige meiden (3 en 9 jaar) en enige onzekerheid door mijn soms irritante perfectionisme.

Door de jaren heen heb ik een lijstje ontwikkeld met dromen, voor de meeste mensen bekend als de bucketlist. Maar ik vind dromen mooier klinken, ik jaag graag dromen achterna en zet er nooit een datum / deadline achter. Dit omdat ik er in geloof dat je dan veel gelukkiger leeft in het nu.

In de loop der tijd zul je er achter komen wat ik daar mee bedoel.

Alweer over de helft van mijn 35 jaar probeer ik meer als ooit gezond te eten en te sporten, al leef ik liever in mijn schaarse vrije tijd vanaf de bank.

Naast dat ik echt heel erg van mijn werk houdt, hou ik meer van reizen, koken en ja dus ook eten, ben altijd opzoek naar de leukste hotspots in binnen en buitenland. En ben een echte fashion en beautyfreak dus winkel ook graag de nieuwste items behalve als iemand sale roept ben een sucker voor sale.

Beafitmom staat voor de dingen waar ik voor sta dus een betere platform kan ik niet voor schrijven.

 

Liefs Myra

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.