Hairloxx haarverzorging, vernieuwde formules


Care for your hair, extensions and the planet

Beauty by Roos heeft meer dan 15 jaar ervaring als specialist op het gebied van hairextensions. Gedurende al die jaren heeft Beauty by Roos talloze vrouwen het zelfvertrouwen gegeven dat ze verdienen door hun droomhaar werkelijkheid te maken. Dankzij de uitgebreide ervaring in negen salons gedurende meer dan 15 jaar, heeft Beauty by Roos waardevolle kennis opgedaan over het verzorgen van hair extensions. Deze kennis is vertaald naar een nieuwe vegan haircare productlijn, waarmee zowel de extensions als de rest van het haar in optimale conditie blijven.

Waarom speciale verzorging voor extensions? 

Hairextensions zijn gemaakt van human hair dat speciale verzorging verdient om er nog mooier en natuurlijker uit te laten zien. Om ervoor te zorgen dat de extensions mooi, glad en glanzend blijven, is het belangrijk het juiste verzorgingsritueel toe te passen en ze van buitenaf intensief te voeden. Daarnaast speelt de keuze van de juiste shampoo een cruciale rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de bonding waarmee de hairextension vastzit aan het eigen haar. Bepaalde ingrediënten in reguliere shampoos kunnen namelijk invloed hebben op de hechting van de extensions. Voor de dagelijkse verzorging en styling is het daarom goed om de haren zo gezond mogelijk te houden met speciale producten. 

Hairloxx haircare

De enige manier om 100% zeker te zijn dat extensions worden verzorgd met de juiste ingrediënten op een eerlijke en duurzame manier, is door de formules zélf te creëren. Met Hairloxx ontwikkelde Beauty by Roos een vegan haircare productlijn met de beste verzorging voor hairextensions en de rest van het haar. Goede, kwalitatieve ingrediënten en een helder ritueel, zodat vrouwen onbezorgd kunnen genieten van hun droomhaar.

Hairloxx Boost Shampoo €19,95

Voor zacht, pluisvrij en handelbaar haar.

Moisturizing shampoo (vegan). De tarwe-en soja-aminozuren in deze shampoo zorgen voor sterker haar dat zacht, pluisvrij en handelbaar is. De eerste stap van het Boost programma. De toegevoegde vitamine B5 beschermt het haar tegen uitdroging en reguleert de vochtbalans. Voor normaal en droog haar. Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, SLES, SLS, minerale oliën en fruitzuren. 

Hairloxx Boost Conditioner €19.95

Voor zacht haar en een rustige hoofdhuid.

Verzachtende conditioner (vegan). De maltodextrine & lactobacillus fermenten in deze conditioner maken droog haar weer zacht. De toegevoegde bisabolol kalmeert en verzacht de hoofdhuid. Voor normaal en droog haar. Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en fruitzuren. 

Hairloxx Intense Conditioner €19.95

Voor zacht, pluisvrij en handelbaar haar. 

Vitaminerijke conditioner (vegan). De vitamine mix met toegevoegde tarwe- en soja-aminozuren is de 2e stap van het Intense programma. Voor zacht, pluisvrij en handelbaar haar. Versterkt het haar van binnenuit. Voor fijn en breekbaar haar. Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en fruitzuren. 

Hairloxx Spray Conditioner €19.95

Snel, zonder uitspoelen. Verstevigt, beschermt en geeft glans. Ook op drukkere dagen optimale verzorging!

Deze Spray Conditioner (vegan) verstevigt het haar, voorkomt haarbeschadiging en geeft het haar meer glans. Voor alle haartypen. De spray conditioner kan aangebracht worden op handdoekdroog haar. De spray conditioner hoeft niet uitgespoeld te worden. Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en fruitzuren. 

Hairloxx Haarmasker €24.95

Wekelijkse, intensieve treatment. 

Verzorgend en voedend masker (vegan). De ingrediënten zoals tarwe- en soja-aminozuren, carnauba was en sesamolie bevorderen de celgroei en herstellen het haar. Gebruik regelmatig voor optimaal resultaat. Geschikt voor alle haartypes. Vrij van parabenen, siliconen en fruitzuren.  

Duurzaamheid

Beauty by Roos wil droomhaar werkelijkheid maken, maar wel op een vriendelijke manier voor dieren en milieu. Daarom zijn de Hairloxx producten vegan, vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, SLES en SLS. Ook zijn de haircare verpakkingen gemaakt van 50% gerecycled plastic. 

De vriendelijkheid van Beauty by Roos beperkt zich niet alleen tot de Hairloxx producten; we dragen ook zorg voor de wereld om ons heen en leveren een bijdrage aan andere projecten, zoals de BeautyBank en Matter of Trust. Hairloxx haircare is exclusief verkrijgbaar bij Beauty by Roos, in één van de negen salons of online via https://beautybyroos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.