Geluksfactor 10 programma.

 

Ken je dat, je was zo goed bezig, maar dan ineens, helemaal uit balans, aangekomen, vreet buien.. en niet lekker in je vel? Mij overkwam het dit voorjaar.. weg motivatie, weg gezond voedingspatroon, weg alle goede gewoontes..

Na een hele tijd trainen en eten met een strak voeding schema met vaste macro’s was ik het even helemaal zat, ik verloor mezelf in snacken, zoete bende en zakken chips leeg vreten. Dit  als rebound op het strakke schema wat ik volgde.. ik wilde zo droog mogelijk zijn en veel spier definitie halen. dit deed ik na een periode waarin ik na mijn depressie eerst heel mager was geworden  en daarna fanatiek ben gaan sporten en bouwen.

Ik had al snel door dat ik dat na een tijdje niet meer op de gok kon doen en hulp nodig had in de vorm van een training en voeding schema.Want was wel voller en gespierder geworden, maar wilde meer. Zag bij mijn man enorme progressie en dat wilde ik zelf ook wel eens bereiken en mee maken.

Zo begon ik vorig jaar in februari met een schema’s van een amerikaanse coach die mijn man ook begeleidde. Al snel zag ik resultaat,en het lukte me aardig om van alles a te blijven qua ‘slechte’ voeding. In de zomer werd het iets lastiger en ging ik wat vaker cheaten  als ik bijvoorbeeld trek had in wat lekkers op het strand, en die ijsjes…. Maar in de herfst weer volop aan de bak.

Ik deed veel opdrachten en trainde soms wel 6 keer per week en pakte veel te weinig rust. geestelijk en lichamelijk natuurlijk helemaal niet goed, dus je raad het al… Bam, eind januari kwam de rebound, vreet buien en geen zin om te sporten en helemaal uit balans, maar wat was al dat eten heerlijk.Mijn broeken gingen strakker zitten en mijn huid en haar werden dof, not good..

Carolina bood me aan om haar geluksfactor10 programma te volgen, om weer back in balans en shape te komen. Niet dat ik extreem was aangekomen, want trainde nog wel, maar minder,en heb geen aanleg om echt kilo aan te komen, maar toch wat kilo’s en mindere shape.

Ik gaf mezelf een schop onder mijn hol en ben aan de slag gegaan..Bij het uitprinten van dit programma was ik blij verrast, geen saaie aantal macro’s, maar heerlijke gerechten die je met hulp van de recepten gemakkelijk klaar kon maken, en nog lekker ook! Wel even plannen met boodschappen doen, want dit wassen geen bordjes met alleen rijst groente en kip, maar gewoon ook lekkere bananen broodjes, chocolade balletjes, maaltijd salades, quinoa bowls, mug cakes pannenkoekjes en andere heerlijkheden.so far so good.

Ook veel aandacht om geestelijk in balans te komen en te leren ook rust te pakken, zo zijn mijn man en ik bvba een paar keer per week op rust dagen gaan wandelen vroeg in de ochtend, was heerlijk en zo kom je ook met elkaar in gesprek en is ook erg gezellig. skeeleren was ook een deel van de beweging op rust dagen, en dat leverde hilarische momenten op, zoals de gesmolten wieltjes door het super hete asfalt, voor wie deze in stories had gezien op mijn insta.Voor wie mij volgt heeft zede en de gerechtjes en oefeningen die ik deed vast in mijn stories voorbij zien komen.

mijn mindset  is over het  algemeen positief, na mijn depressie al veel geleerd om positief te zijn en negatieve gedachten buiten te sluiten. Ik focus graag op het positieve en  leuke dingen. Mindere dagen horen erbij en overleef je door positief te blijven. Het dagboekje met gedachten is een goede oefening om de dag samen te vatten en zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk elke dag meer leuke dan mindere momenten heb.. instant geluksmomentje. En goed om af en toe die reflectie oefening doen, zo leer je van je eigen struikelpuntjes. Nobody is perfect, en van fouten kan je leren.

De yoga oefeningen wilde ik graag op het strand doen, maar verloor toch regelmatig mijn evenwicht, heb een aangeboren gestoorde motoriek en balans is dus ook niet fantastisch..was vast hilarisch om naar te kijken.

opruimen van je huis en eest in week 3 was een eye openener, heb zakken vol weggehaald uit mijn huis,en veel kleding aan anderen gegeven of inde kleding bak gedaan, en er mag nog veel meer weg. dit gaf me ook echt een opgelucht en rustig gevoel..Ben best een verzamelaar en doe niet snel dingen weg. 

De rust oefeningen helpen me ook om even puur met mezelf en mijn ademhaling bezig te zijn, dit helpt me om mijn dagen ontspannen te beginnen hier heb ik zeker ook veel baat bij.

De verplichte gevoelens voor de sport school zijn weg, ik train nu 3 a 4 keer en doe het op mijn eigen schema en probeer niet meer extra dingen toe te voegen. Dit brengt rust en neem ik meer de tijd om alles goed uit te voeren..De trainingen waren leuk,en goed uit te voeren, ook als je een minder ervaren sporter bent. Een echte aanrader dus als je graag fit en slank wil zijn en je mentaal ook lekker in je vel.. Dat in combi met heerlijke gerechten met veel variatie en smaak.

Resultaat? Een geluksfactor10 gevoel en  happy met mijn mijn shape, twee kilo lichter en curvy, wij gaan nog even door.

Carolina, i love je geluksfactor10 programma babe..

Lijkt het jou ook wat om lekker in je vel te zitten en wat kilootjes af te vallen maar dan wel met lekker eten? Check it out op de website van Foodie-ness.

zo ziet het eruit`;

Het geluksfactor 10 programma wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelen.

dmv een intake formulier.

makkelijke en volwaardige gezonde voeding schema’s met veel variatie , betaalbaar en geschikt voor alle gezinsleden. en afgestemd op je voorkeur o vega, en vegan, alergieen enzo.

haalbare sportschema’s ook voor thuis trainingen.

simpele rust oefeningen.

positieve mindset oefeningen met  effect op lange termijn.

Zelf reflectie oefeningen 

wekelijkse nieuwsbrief  met tips en tricks.

 

 

 

 

 

2 Reactie's
 • Kimberley
  Geplaatst op 13:01h, 20 augustus Beantwoorden

  Super zeg! Het eten ziet er inderdaad ook erg lekker uit. Ik herken ook wat je zegt over dat teveel trainen niet goed is., Uiteindelijk heb je juist geen puf meer en kan je lichaam ook niet goed herstellen. Fijn dat je nu balans hebt gevonden. Liefs xx

  • beafitmom
   Geplaatst op 12:22h, 07 september Beantwoorden

   dank je wel ! Lief

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.