Friends call me jim met Rohnish mini en me setjes

Op uitnodiging van Rohnish waren wij van team Beafitmom.nl te gast bij de te gekke kids gym van friends call me Jim, dit te gekke interactieve concept is echt een dikke aanrader om met je kindje heen te gaan.

Top plek midden in Amsterdam om lekker te klimmen, klauteren en je motoriek ontwikkelen.. En om en heen en weer slingeren als een aapje.. 

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kan je kijken naar hoe je kindje met andere kinderen samen actief  beweegt op een hele leuke interactieve manier.. Dit concept is op basis van story telling en voor kindjes van 2 tm 7.

de lessen van 2 tot 4 jaar tijdens de playgroud les..

De Playground les is ontwikkeld voor kinderen van 2 en 3  jaar oud. Gedurende 45 minuten neemt een Jim coach jou en je peuter mee op een beweegavontuur in een gestructureerde les.

We beginnen de les met een warming up, waarna we het parcours ontdekken en specifieke motorische vaardigheden oefenen. Tegen het eind van de les doen we een groepsactiviteit en spelletje en sluiten af met een cooling down.

Samen nemen we de volgende stappen in de fysieke ontwikkeling van jouw kind. Op een leuke en speelse manier oefenen we de fijne motoriek, controle over de spieren, balans en coördinatie. Elke sessie is anders opgebouwd, waardoor er elke les een nieuwe uitdaging is voor jouw kleine.

voor de kindjes van 4 tm 7 jaar is er de Jim stories..

Jim Stories zijn fantasierijke beweeglessen waarin kinderen het plezier in bewegen ontdekken. We gebruiken storytelling en technologie om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke motorische skills opdoen voor een gezond leven.

dit dmv een interactief scherm met personages die je na doet qua bewegingen en andere leuke opdrachtjes en lichtgevende routes in de vloer die oplichten om de opdrachten goed uit te voeren.

Ik zeg, dikke aanrader, Nikkie , Nikki en Lieke, onze dochters hebben genoten, ja, zelfs nikki van 12 en Lieke van 10 vonden dit geweldig leuk om te doen..Wellicht ook een conceptje erbij maken voor de grotere kinderen?

Na de workout aten we heerlijke gezonde gooide en dronken we heerlijke smoothies..Myra en ik waren meteen verliefd, op zowel het concept als de fantastische vormgeving en het interieur in onze favoriete kleurtjes en stijl.. in een woord wauw!

Dit alles deden wij in de superleuke mini and me setjes van Rohnisch, voor de dochters en mama’s een prachtig setje in zwart, roze en bordeaux, en voor de mama’s en zoons het prachtige wit, grijze met zwarte setje.

De sport setjes van Rohniscf zijn van prachtige kwaliteit en zitten super fijn bij het sporten.. echt een aanrader, mini and me fashion zelfs om samen te sporten.

Deze mini setjes zijn te koop in maat 92/98 en 104. deze setjes vallen erg ruim op maat, dus deze maat 104 past ook makkelijk nog bij maat 110/116.\Zijn ze niet super leuk?

Wij dragen ze nu samen met hardlopen.. al heeft mijn Nikki natuurlijk een volwassen xs ipv een kindermaatje.Zou jij zo’n setje twinnen met je mini me?

check de website van Rohniscf voor meer prachtige gymwear : www.rohnisch.com  For sportswear from a female perspective.

doe je ook een keer mee? Het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten, en hoe leuk is het om dit concept eens met een aantal van jullie te gaan testen? Dus heb je jonge kids, en lijkt het je leuk om een keer met team beafitmom een kids workout te gaan doen bij friends call me Jim? Stuur even een mailtje naar info@beafitmom.nl en vertel me met hoe veel kindjes  je zou willen komen, wie weet kan je samen met je kindje gezellig mee doen op ons event.

Of check de website voor een proefles: www.friendscallmejim.com

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.