Femme luxe finery haul

yeahh, weer een fijne femme Lux finery haul, ben altijd gek op leuke fashion pakketjes uitpakken en alles passen in mijn eigen woonkamer. Ik hou dan een Mini fashionshow a home, met op de frontrow mijn vier katten vriendjes die alle verpakkingsmateriaal het mooiste vinden wat er uit de doos komt.

deze keer bestelde ik oa deze heerlijke setjes van gebreid katoen en een fijne witte party dress. Met het koudere weer zitten lange gebreidde rokken en truitjes heerlijk warm. Dit setje heeft een touch of sexiness met een mini stukje bloot middenrif. Moet kunnen. Probeer mijn meer curvy lijf te omarmen en hoe kan je dat beter doen dan met een setje als dit?

Ik bestelde deze in twee kleurtjes, de standaard zwarte set en deze set in een mooie warme oranje herfst tint. Ondanks dat ik een zomer meisje ben,  hou ik wel van herfstige kleding en kleuren, want deze staan mij meestal erg goed. Flessengroen, mosgroen, oranje, okergeel , rode kleurstellingen.. love it.

De witte party dress is ook mooi, maar chijnt wel lichtjes door, dus seamless ondergoed in huidskleur is wel een must, maar echt een leuk model met off shoulder effect, had een  soortgelijk exemplaar in het zwart al eens besteld, maar deze was veel te kort toen voor mijn lange lijf,  deze valt iets langer.Hoop dat ze deze ook nog in zwart krijgen,  maar ben fan.

shop jij veel online? Zelf doe ik het wel, maar het is soms wel lastig inschatten met de maten en lengtes. Bij femme lux kan je gelukkig makkelijk ruilen en als je aanhoud dat het meeste korter valt zit je vaak wel goed. Ook mijn dochters vinden hier vaak erg leuke items en gooien er stiekem wel dingen bij in het winkel mandje, wat ik heel goed snap.

Op mijn insta kan je trouwens deze week deze  leuke horloges winnen die ik op de foto’s om heb van Ikki fashion. Dit hippe horloge merk heeft een te leuke collectie  toffe horloges, aanrader ook als kest cadeau onder de boom.

ga  naar Ikki fashion

shop je setje s hier

en jurkjes vind je hier 

www.femmeluxefinery.co.uk

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.