Femme Lux party looks

Almost december, de maand met allemaal feestjes, borrels, dinners waar je graag iets feestelijks draagt. Maar, we willen niet naar elke gelegenheid dezelfde outfit aan.  Hoe leuk is het om elke keer weer uit te pakken met een andere unieke party look. De ene keer is het glamour gehalte wat hoger dan de andere keer. 

Soms moet het iets formeler, en soms kan het iets uitdagender.. Both are in your favour, want bij Femme Lux finery slaagje voor beiden looks, al dan niet in combi met iets anders uit je kast.

Zo stylde ik deze vier looks met drie items van Femme Luxe fnery..

look een:  the glitter dress, met kant panty en high heels van Tamaris gemaakt van zacht Burgundy suede, steekt leuk af bij he glitterende zilver van het jurkje en je kan er de hele dag op lopen of een hele nacht lekker op dansen..

 

look 2 een rode korte top met chiffon mouwtjes en haak sluiting. hier in combi met een bloemenrokje van st. oliver fashion.

hier ook met de hakken en kanten panty maar ook leuk te combineren met een paar biker boots of dr martens voor een wat meer casual look. Met  een blazertje erop kan je deze look ook aan naar een familie dinner of bedrijfsborrel.

 

Look 3  Weer dezelfde glitterdress als outfit een maar dan met het doorschijnende chiffon blousje met strik erover met een riem ijn de taille. 

Net iets gekleder en chic dan alleen de sexy glitterdress. love deze combi.

He blousje is ook erg leuk op een jeans met een zwart hemdje of mooie brallette eronder, I like..

 

 

Bij Femme lux finery heb je voor hele lage prijs een heel scala aan hipe casual maar ook feestelijke items te koop. Neem maar gauw een kijkj, ze hebben momenteel ook een huge black friday sale

click to shop

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.