Fashion met een plus: lekkere minty relax out fit

Hallo lieve dames
 
Vandaag weer een fashionblogje van mij. We zijn in de lente sferen aangekomen,
alleen is het lente weer nog ver te zoeken. Ja ik heb bij lente altijd zon in mijn hoofd zitten. Helaas nog niet warm genoeg, dus wel nog een jas aan maar vooral genieten van de eerste zonnestralen. 
 
Ook krijg ik meestal de kriebels om een grote schoonmaak te houden, al gaan die zelfde kriebels snel weer weg als ik de grote kast met alle verzamelde bende van het jaar zie liggen en eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen. Al moet ik dit jaar echt vanwege de verbouwing die reeds van start is gegaan. 
 
Maar het was eerst tijd voor wat me-time met vriendinnen, en daarvoor had ik een heerlijk comfortabele oversized trui aangetrokken met een ribbed jeans van  allover stretch jeans materiaal, dus zit heerlijk! Sneakertjes eronder, ideaal voor de relaxte ochtendjes n langswandelingen of shop sessies..
 
 
 
.
 
 
 
Nu vragen vaak dames aan mij waar ik mijn kleding shop (met maat 48), alleen heb ik daar nooit echt een antwoord op omdat ik overal kan shoppen. Ik shop ook by shape en niet by size. Dat betekend dat ik nooit echt naar de maatlabels kijk en meer naar de vorm van de kleding. De trui die ik draag is een 1maat trui maar oversized dus ideaal om te dragen.
Wat ik wil zeggen is dat je altijd kleding moet passen en overal gewoon lekker kan neuzen, je weet maar nooit wat je vind. 
 
Ik zal nog even wachten op het zonnetje en tot die tijd kruip ik nog even ver weg in mijn heerlijke trui
 
 
 
Trui – Mooi by es (oostzaan)
Broek – Forever21
Schoenen – Nike
Tas – Primark
Oorbellen – Rosebelle
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.