Even voorstellen: Pascala

Hi hallo ik ben Pascale ( getrouwd ) en mama van 3 opgroeiende kids / pubers. Ik werk in de zorg en hou van sporten en lekker maar ook gezond eten en zeker van ontbijtjes 😍 Je kan me als het ware een echte ontbijtfreak noemen 😁.

Claudia vroeg of ik een blogje wilde maken met wat receptjes en dergelijke. Leuk maar tegelijk ook spannend want ik ben een echte stresskip op dat gebied😫. Dit blogje zal dus gaan over food , sport en genieten van het leven want daar draait het toch allemaal om niet ? Hopelijk gaan jullie mij dus vanaf nu volgen want dat zou ik heel fijn vinden 😉.

Liefs Pascale 😚

P.s. Mijn eerste receptje zal dus ook een ontbijtje zijn 😄
Gezonde havermout ontbijtpizza 😍
https://www.instagram.com/p/BdR6myiHt4v/

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: