Even voorstellen: Pascala

Hi hallo ik ben Pascale ( getrouwd ) en mama van 3 opgroeiende kids / pubers. Ik werk in de zorg en hou van sporten en lekker maar ook gezond eten en zeker van ontbijtjes ? Je kan me als het ware een echte ontbijtfreak noemen ?.

Claudia vroeg of ik een blogje wilde maken met wat receptjes en dergelijke. Leuk maar tegelijk ook spannend want ik ben een echte stresskip op dat gebied?. Dit blogje zal dus gaan over food , sport en genieten van het leven want daar draait het toch allemaal om niet ? Hopelijk gaan jullie mij dus vanaf nu volgen want dat zou ik heel fijn vinden ?.

Liefs Pascale ?

P.s. Mijn eerste receptje zal dus ook een ontbijtje zijn ?
Gezonde havermout ontbijtpizza ?
https://www.instagram.com/p/BdR6myiHt4v/

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.