de leukste accessoires

Dit zijn de leukste accessoires voor het voorjaar!

Hebben jullie het ook zo met de winter gehad? Het gure weer, de kou? Gelukkig staat de lente alweer voor de deur en dus is het tijd om te gaan denken aan onze lente garderobe. Misschien heb je al wat leuke outfits gescoord of misschien heb je een hele wishlist klaarliggen. Hoe dan ook, elke outfit maak je af met de juiste accessoires. Accessoires zijn ook zeker seizoensgebonden, want waar je tijdens de feestdagen bijvoorbeeld hele chique en luxe sieraden draagt is dat in de lente toch net wat anders.

 

Sieraden voor de vrouw

Voor de vrouw is er gelukkig ontzettend veel keuze als het om sieraden gaat. Denk aan de mooiste ringen, de tofste armbandjes en de meest sierlijke kettingen. Voor het voorjaar is bijvoorbeeld een zilveren armband dames een goed idee. Bij Kaya Sieraden bijvoorbeeld hebben ze geweldige armbandjes met zogeheten discs aan die er heel hip uitzien. Draag ze samen met een paar goede ringen en combineer met dat lente jurkje! 

 

De haarband

De haarband is weer helemaal terug van weggeweest. Het staat superleuk tijdens de zonnige lentedagen en ook tijdens de wat warmere dagen is hij heel praktisch. Hij houdt je haren namelijk op een stylish manier uit je gezicht. Kies een neutrale kleur of juist een lekker fel kleurtje om je outfit een extra boost mee te geven.

 

Horloge

Hoeveel horloges heb jij in jouw collectie? Wat horloges betreft is het een goed idee om te investeren in hele mooie exemplaren. Je hebt dan misschien net wat minder veel exemplaren, maar degene die je hebt maken je outfit wel speciaal. Varieer ook eens met zilver, goud en roségoud en van vorm. Denk aan een rechthoekig/vierkant horloge en een ronde variant. 

 

Riem

Een riem wordt tegenwoordig als niet alleen enkel een praktisch item gezien, maar echt als deel van je outfit. Ga daarom voor een luxe riem in een neutrale kleur (bijvoorbeeld zwart of wit) zodat je hem met meerdere outfits kunt combineren. Draag je riem ook zeker niet alleen door je broek, maar bijvoorbeeld ook op een jurkje om je taille te accentueren!

 

Voor de heren

Voor de heren is er natuurlijk niet zo heel veel op het gebied van accessoires. Zij kunnen het goed hebben van een horloge en een toffe heren armband. Leren armbanden zijn voor de man heel erg stoer en staan tof op een leuk t-shirt of een vlotte polo.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.