Dermapuur huidkliniek Alkmaar

Oke, daar ging ik dan, samen met Claudia onderweg naar Alkmaar voor een bezoekje aan Dermapuur. Claudia is bekender dan ik op het terrein van beauty en lifestyle en daarom vond ik het erg leuk om samen met haar op pad te gaan.

Eenmaal aangekomen werden we hartelijk ontvangen door Samantha, de eigenaresse van huidkliniek Dermapuur. Na een uitgebreide uitleg van de verschillende behandelingen was het tijd voor een huidanalyse. Het voelde een beetje alsof ik voor het eerst alleen op vakantie ging; alles was nieuw voor mij en daardoor ook wel spannend.

Bij een huidanalyse worden er enkele foto’s gemaakt die Samantha daarna uitvoerig met je bespreekt. Op advies van de huidanalyse heb ik ervoor gekozen om een peeling behandeling te ondergaan. Bij een peeling worden de huidverjongende eigenschappen van de huid geactiveerd, dus dat kan nooit kwaad dacht ik.

check de site van dermapuur
http://www.dermapuur.nl

Bij de behandeling zelf werd de huid eerst gereinigd en schoongemaakt. Als dit goed is gebeurd, worden er wat strepen gezet in het gezicht op de plaatsen die aangepakt worden. Hierna wordt de Easy TCA peeling in lagen aangebracht op de huid, zodat de opperhuid wordt aangesproken.

Over een aantal weken gaan Claudia en ik terug naar huidkliniek Dermakuur voor een andere behandeling. Ik ga hier nog over nadenken, maar waarschijnlijk wordt dat een behandeling waarin het vocht in mijn gezicht wordt gestimuleerd.

check www.luukskitchen.comhttp://www.luukskitchen.com

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.