Mindspace werkplek

Covid safe werken bij Mindspace.

Covid safe werken bij Mindspace.

Covid safe werken bij Mindspace, yes you can! Thuis werken zijn we wel weer zat. Dus ben je op zoek naar een hippe Covid proofworkspace? Ik heb de plek gevonden om weer nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. En je kan er ook nog eens Covid safewerken. Tijdens de lockdown kan je gebruik blijven maken van Mindspace. Prachtige toplocaties met prachtig design interieur van grote grandeur. Deze werkplekken zijn te huur per dagdeel of dag, je kan deze van tevoren reserveren. Mindspace is gevestigdop centrale plekken in fijne gebouwen. Deze flexibele werkplekoplossingen passen bij uw behoeften en grootte. Kies de juiste oplossing voor jouw werkplek en geniet van het gemak van moderne co working plekken voor jouw bedrijf, voor meetings, een dag werken op locatie, klanten ontvangen, samen werken en ontmoetingen met andere Mindspace gebruikers.

 

Mindspace werkplek

Mindspace Amsterdam

werkplek

 

 

Covid safe werken

Covid safe werken
Meer dan 90% van de ruimtes zijn particuliere flexibele kantoren. De open ruimtes met zitplaatsen nemen de minderheid van de ruimtes in beslag. Dat betekent dat je de privacy en maatregelen hebt die nodig zijn om je veilig en op je gemak te voelen. In kantoren en vergaderzalen zijn zitplaatsen gemaakt om te helpen bij social distancing en waar nodig zijn scheidingswanden voorzien.
Aanvullende diensten die je kunnen helpen bij het naleven van lokale voorschriften en richtlijnen zijn onder meer voorzieningen voor persoonlijke hygiëne. Zoals hand desinfecterende middelen, reinigingsapparatuur verspreid over de ruimtes en verbeterende ventilatiesystemen voor frisse lucht in de gebouwen. Zo kan je op locatie werken en ben je in een andere omgeving dan thuis.

 

Mindspace Ams

Op locatie werken inspireert

 

Het is bewezen dat werken op locatie productiever is en het je meer motivatie en discipline geeft dan thuis. Vaak kom je op een inspirerende werkplek weer tot creatieve nieuwe inzichten en plannen. Plus door de shared spaces loop je misschien wel je toekomstige businesspartner of mogelijke klant tegen het lijf. In de mooie ruim opgezette Mindspace werkplekken en kantoren is er altijd reuring en inspiratie, je kan er terecht voor:
 Privékantoor
 Teamsuite
 Bureau
 Mindpass.
 Dagelijks kantoor
 Evenementenruimtes.
 Vergaderzalen
 Veilige werkplek.

De zitopstellingen in de gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor een afstand van 2 meter/ 6 voet. Ook worden er vloerstickers voor afstandsherinneringen rond de ruimtes geplaatst. Daarnaast worden alle tafels en oppervlakken regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd. Safe spaces, een industrie-initiatief van Upflex. Deze identificeert ruimtes die voldoen aan de CDC-richtlijnen voor Amerikaanse ruimtes of voor de Wereldgezondheidsorganisatie (voor niet-Amerikaanse ruimtes). Mindspace-locaties zijn geverifieerd als Safe spaces. Upflexwerkte samen met Karen Hoffmann, klinisch instructeur van afdeling infectieziekten aan de University of North Carolina, School of Medicine om safe spaces richtlijnen te definiëren en goed te keuren.

Mindspace Ams

Mindspace Ams

Geniet van de voordelen van boutique design en services met de expertise en betrouwbaarheid van een wereldwijde leverancier.
Een kantoor dat past bij uw dromen. Ervaar Mindspace vandaag nog en begin met Covid safe werken. 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.