Colourful rebel opent pop up

Colourful Rebel gooit het over een andere boeg en toont vernieuwde DNA in pop-up store

Het nieuws gonsde al een tijdje door de modische gangen: het Amsterdamse Colourful Rebel werkte de afgelopen periode aan een rebranding. Van 27 maart tot en met 9 april is het eindelijk zover: dan toont het label haar nieuwe DNA aan het publiek middels een pop-up store aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam.

In de pop-up staat naast de vrouwencollectie ook de Spring/Summer 2023-mannencollectie in de schijnwerpers. Het merk lanceerde vorig jaar voor het eerst een mannenlijn. Hierin had het modelabel de luxe om all out te gaan, aangezien Colourful Rebel is gebouwd op de verkoop van damesproducten. Over de mannenlijn deelt Oprichter Frank van de Brug: “We sloegen niet  de meest commerciële weg in, maar besloten te kijken hoe we een hoogwaardige en opvallende collectie konden maken die echt iets toevoegt aan de bestaande markt. Iedereen weet dat een camouflagejack in april of mei moeilijker te verkopen is dan een T-shirt. Maar we houden ervan dingen anders te doen. Daarnaast zorgt de kwaliteit ervoor dat items langer meegaan, waardoor het geen seizoensproductis.” Het resultaat? Kleurrijke designs en een aantal oversized unisex items voor de ultieme laid back look. 

Cape Town is calling

De Colourful Rebel Spring/Summer 2023-collectie is geschoten in Kaapstad, de favoriete stad van de oprichters. Een perfecte keuze, gezien de lijn bestaat uit kleurrijke shorts, overhemden, jasjes, T-shirts en jurken. Het merk gebruikte nieuwe materialen zoals crochet, satijn en voor mannen heavy cotton met een van de beste wassingen die je kunt vinden.

Over Colourful Rebel 

Het Amsterdamse kledingmerk Colourful Rebel (2013) staat bekend om kleurrijke designs voor mannen en vrouwen. Het modelabel ontwerpt tops, broeken, sweaters en hoodiesvoorzien van prints voor alledaagse gelegenheden. Het modelabel is opgericht door de Nederlandse tweelingbroers Frank en Bas van de Brug en begon als een lifestyle magazine. Colourful Rebel kent inmiddels meer dan 200 verkooppunten in Europa.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.