CH.v Collageen verpakking

Collageen aanmaak verhogen met CH.V smartfilm.

Collageen aanmaak verhogen met CH.V smartfilm.

Collageen aanmaak verhogen met CH.V smartfilm.Collageen, we hebben het er allemaal over en willen er graag zo veel mogelijk van in onze huid hebben.   We willen allemaal de collageen aanmaak verhogen. Dit kan met CH.V smartfilm.

Als midlife woman weet ik alles van collageen vermindering in mijn huid.  de huid wordt slapper, contouren worden minder strak en ik wil het niet.  Wij vrouwen willen er natuurlijk zo lang mogelijk jong uitzien. Rimpels? Ja, die horen er natuurlijk bij, maar dacht een paar jaar gelden nog, ach, dat duurt nog zo lang en dat komt later al. Later is nu, vandaag. En de jaren zijn voorbij gevlogen. Sinds twee jaar ben ik actief bezig met mijn huid conditie te verbeteren, jong te houden en zo kwam ik bij collageen. Het is natuurlijk te krijgen in diverse vormen. Ik heb ze allemaal wel eens geprobeerd. in poedervorm, als tabletten, als drankje, in cremes.  En nu dus in deze smartfilm.

CH.v Collageen film

Hoe werkt CH.v smartfilm?

 CH.v smartfilm is een geheel nieuwe manier van collageen supletie.  Het werkt van binnenuit, met een film die je in je mond aan de binnenkant van je wang plakt.  In mond zit geen stratum corneum, wat de absorptie van de werkzame collageen tegenhoud. Het is rijk aan capillaries die de collageen goed opnemen. orale opname heeft 92 procent hogere collageen absorptie dan via de huid.  De smartfilm bevat collageen, hyaluron, elastine en vitamine c, een prachtig kwartet aan ingredienten waar je huid blij van gaat worden. Heerlijk naast mijn normale huid

Collageen film CH.v

Gebruik van CH.v smartfilm.

Hoe gebruik ik die hoor ik je denken. Nou, eigenlijk is het heel simpel. Je doet elke avond voor het slapen gaan een CH.v smartfilm in je mond tegen je wang, en gaat gewoon lekker slapen. De film lost binnen een half uurtje geheel op, en gaat zijn werk doen, hello beautiful plump and firm skin! Dat willen we allemaal. Rimpels en uitgezakte huid is the bom, said no one ever, of? Ik zeg aanrader. Want testte het natuurlijk met alle liefde zelf even. Werkt het? Collageen aanmaak verhogen met CH.V smartfilm?

collageen film van CH.v

Verdict?

Ik heb deze smartfilms nu bijna een hele maand gebruikt, en werk zeker verschil. Ik dacht eerst dat ik er moeite mee zou hebben deze een half uur in mn mond te hebben, maar deed deze elke keer als ik naar bed ging in, en keek bvb nog een aflevering van mijn favoriete serie. De tijd vloog voorbij en merkte nauwelijks deze film in mn wang. Mijn huid straalt en voelt echt steviger aan, ik hoop natuurlijk dat ze bij CH.v smartfilm me nog een keer on box willen sturen, want ben benieuwd wat het op een langer termijn zou kunnen doen voor mijn huid elasticiteit. Ik vind het een top product. Ook proberen? shop CH.v hier. CH.v is een product van Primine.eu. Met code beafitmom.nl krijg je korting op je aankoop. Meer lezen? Danielle schreef er deze review over op Happyage.nl

 

 

1Reactie

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.