notino black friday

christmas shopping experience with Notino

Notino, not just another online store, maar een ware beauty shopping experience online . Al enige tijd ben ik groot fan van deze fatastische online shop, waar shoppen een feestje is en je al je beauty dromen uit kan laten komen. Zowel voor jezelf als voor de meest fantastische cadeautjes verpak als een droom, met verschillende geweldige cadeau dozen, gift wrappings en linten, zo ingepakt bij je thuis bezorgd , maar ook als ingepakt cadeautje te versturen naar een ander om ze direct te verrassen. Hoe leuk is dat?

Bij Notino hebben ze atijd fantastisch aanbiedingen waar min hartje sneller van gaat kloppen en elke maand hou ik deze aanbiedingen in de gaten en via mail houden ze me op de hoogte van deze super aanbiedingen en items met gratis verzendig. BijNotino kan je je cadeau extra laten personaliseren, je kan je fles parfum mooi laten graveren met een naam of een korte boodschap. Dat is toch een geweldig cadeau idee? Voo de feestdagen, verjaardag, of kraam cadeau..een gepersonaliseerde fles parfum is altijd een perfect cadeau, voor iedere gelegenheid.

De klanten service van Notino staat voor je klaar de medewerkers denken graag met je mee om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een cadeau, maar ook om een geschikt cosmetica product te vinden voor jezelf, bvb het juiste product bij jouw huidtype.

Ook hebben ze een grote collectie Niche parfums en producten online, ook home geuren en huisparfums en zelfs beauty electronica als hairstyling producten als fohns, krultangen, stijktangen enz

https://www.notino.nl/niche/

Voor mannen is er ook alles te vinden, mannen geuren, verzorging en hair care.. Drogisterij artikelen zitten ook in het asortiment een one stop shop online voor al je beauty essentials.. i love it. wat Notino nog unieker maakt TRY FIRST op geselcteerde items kan je een sample mee bestellen en dit testen , mocht het niet zijn wat je voor ogen had, kan je het ongeopende full size poduct kosteloos retour sturen en krijg je het geld terug. Did anyone say perfect shopping experience? I say Notino.

De Notino experience zelf ervaren? Klik hier https://www.notino.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.