Cadeautip ..All i want for christmas.. from Notino

 Cadeautjes tip tijd ..December is weer aangebroken. Tijd om de kerstboom neer te zeten en te versieren.  We gaan cadeautjes te kopen en verlanglijstjes te maken. Wat een hoop keus, en wat vraag je nou? Handige cadeautjes? Beauty cadeautjes zijn toch wel mijn favoriet.. ik kan echt genieten van een fles heerlijke parfum, of een luxe crème. Maar ook bijvoorbeeld een lekker huis parfum staat hoog op mijn wish list.

Zelf ben ik fan van frisse huisgeuren. Maar in de winter zijn warme geuren die me omarmen en een warm gevoel geven ook heerlijk. Van bijvoorbeeld Yankee Candles. Zelfde met parfums, in de winter houd ik van wat sterkere kruidige en klassieke geurtjes. Zo is Libre van YSL momenteel mijn favoriet..en in de zomer ga ik voor de wat lichtere geuren, vast wel herkenbaar voor vele.

 

Wish list

Naast geuren ben ik ook enorm fan van make up. En de laatste trends op dat gebied. De geweldige feestelijke looks die je nu veel ziet doen mijn hartje sneller kloppen. Vooral die fantastische glitter looks voor zowel ogen als lippen spreken mij enorm aan, more is more deze december maand. Naturel doen we wel weer in de zomer. Glam all over is het motto en dit is mijn selectie voor deze cadeautjes tip  zijn:

Mijn make up wish list voor de kerst.

1: Lipstick met glitter pigment, liefste cherry red

2 :high lighter

3 :Chic glitter en glimmende eyeshadow pallet

4: Pittige gekleurde eyeliner pen die dummy proof is, want ik heb geen vast hand.

5: glamourous foundation die mooie pakt en goed blijft zitten van kerst ontbijt tot en met kerstdinner.

Kerstcadeau

Verder zou ik mijn favoriete geur du moment van YLS Libre graag gepersonaliseerd met gravering ontvangen.  Maar dit mooie persoonlijke cadeau vind ik ook te gek om te geven. Zo geef ik mijn moeder graag haar favoriete geur Opium, ook van YSL. Dit is al jaren haar favoriete parfum. Hier maak ik haar altijd blij mee. En mijn vader draagt altijd Kouros. Wat geef jij het liefste?  En wat staat er op jouw wishlist? Bij Notino ben ik vaste klant, zowel voor cadeaus, als om mezelf te verwennen. Maar ook voor mijn dagelijkse verzorging en beauty routine.  Cadeautjes maand is extra leuk met de prachtige cadeau verpakkingen bij Notino.  Ze hebben super mooie geschenkdozen waar je je cadeaus in kan verpakken. Deze staan ook prachtig onder de boom.Dat geeft extra leuk toch? Heel benieuwd naar jouw wish list..  Neem gauw een kijkje op  Notino voor de mooiste kerst cadeaus

De rode jurk en de donkerrode jurk met leren top die ik draag op de foto’s is van  is van Femme lux finery 

2 Reactie's
 • Dalia
  Geplaatst op 11:56h, 15 december Beantwoorden

  Superleuke tips. Ik wist helemaal niet dat je een fles kon laten graveren ???

  • beafitmom
   Geplaatst op 16:07h, 02 maart Beantwoorden

   ja, super leuk is dat he, echt iets heel persoonlijks.

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.