BUNGEE SUPERFLY WORKOUT

Ever dreamt of flying? Feeling the winter blues? Geef je immuunsysteem een boost met een happy feeling workout waar je 100% zeker weer nieuwe energie van krijgt! Wij testte deze ultieme happiness workout..

Een tijdje terug zijn Myra en ik samen uitgenodigd voor een heel gaaf nieuwe workout concept waar je heel gelukkig van wordt. Ook erg leuk om met een vriendin of een groepje vrienden te doen tijdens een workshop.

Bungee Superfly!

Op een woensdag ochtend werden wij verwachten Amsterdam bij het Mirror centre. Dus daar gingen jut en jul, samen in de auto gesprongen en richting Amsterdam. Samen hebben wij daar een super gave workout gedaan hangend in bungy jump tuigjes aan haken in het plafond. We kregen samen met de andere deelnemers een matching shirtje een broekjes tuigje aangemeten, net als bij een echte bunny jump.

Myra, die een maatje meer heeft maakte zich zorgen of ze in een tuigje zou passen, maar het is gelukt! Na een duidelijke uitleg en warming up werden onze bungees aan het plafond bevestigd en kon het feest beginnen. Was echt super leuk, en super intens, ook echt goed voor je core… Want die span je grotendeels van de training bewust en onbewust aan.

Moet zeggen dat het in het begin wel even wennen was, want je moet jezelf ook echt helemaal loslaten en naar voren laten vallen enz. Vond ik zelf best even spannend, maar na een tijdje was het gewoon super leuk!

Conclusie: super leuke workout, die geschikt is voor beginnende en gevorderden, en ook heel geschikt voor als je wat zwaarder bent, want je traint zo zonder jezelf te veel te belasten, aanrader dus. Wellicht een tip om te investeren in wat ruimere maten broekjes en tuigen voor bedrijven die de lessen geven. Tijdens de cooling down een heerlijke shake gedronken en na de workout een heerlijke thee met wat lekkers; wij gaan zeker een keer terug.

Meer info over de trainingen:
www.bungeesuperfly.com

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.